خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هواشناسی استان فارس هشدار سطح زرد صادر کرد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 16 بهمن 1403 - 15:53
مدیرکل هواشناسی فارس از صدور هشدار زرد هواشناسی در این استان برای روز های پنجشنبه و جمعه، 18 و 19 بهمن ماه جاری خبر داد.
سامانه،استان،مناطق،وزش،باد،خواهد_داشت،بهمن،فارس

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، قاسم حسینی با بیان اینکه آخر هفته جاری دو سامانه وارد استان خواهند شد، گفت: یک سامانه بارشی از صبح پنجشنبه، 18 بهمن وارد استان فارس خواهد شد که تا روز جمعه 19 بهمن در این استان فعالیت خواهد داشت.
وی تصریح کرد: سامانه مذکور همراه با بارش برف در مناطق شمالی استان، بارش باران، رعد و برق، احتمال تگرگ در مناطق مستعد و گاهی وزش باد شدید خواهد بود.
حسینی ادامه داد: این سامانه در روز پنجشنبه در استان به ویژه مناطق شمالی و غربی و شهرستان‌های نورآباد ممسنی، رستم، سپیدان، اقلید، کازرون، کوه‌چنار، فیروزآباد و شیراز فعالیت خواهد داشت.
مدیرکل هواشناسی فارس بیان کرد: در روز جمعه این سامانه در استان فارس به ویژه مناطق غربی و مرکزی و جنوبی فعالیت خواهد داشت.
وی نسبت به لغزندگی معابر و جاده‌ها هشدار داد و از عموم مردم خواست تا در تردد جاده‌ای و همچنین چرای دام در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها احتیاط کنند.
حسینی در خصوص سامانه دوم که همراه با وزش باد شدید است، نیز گفت: این سامانه از صبح پنجشنبه 18 بهمن تا روز شنبه 20 بهمن در استان فعالیت خواهد داشت که مخاطره آن وزش باد شدید و احتمال خیزش گرد و خاک است.
مدیرکل هواشناسی فارس، منطقه اثر این سامانه را در استان به ویژه در مناطق شرقی و شمالی و شهرستان‌های آباده، اقلید، خرم‌بید (صفاشهر)، ارسنجان، بختگان، سرچهان، بوانات، استهبان، نی‌ریز و داراب اعلام کرد.
وی همچنین نسبت به خسارت به سازه‌های موقت بر اثر وزش باد شدید هشدار داد و از مردم خواست تا از استحکام این نوع سازه‌ها اطمینان حاصل کرده و خودرو‌های خود را در حاشیه درختان کهنسال و ساختمان‌های نیمه کاره پارک نکنند.
انتهای پیام/424/