خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روایت روزنامه دولت از نشست مشترک دیروز سران سه قوه؛ هیچ یک از سران قوا با شیوه‌های «مرده باد» و «اعدام باید گردد» همدلی نشان ندادند

اعتماد | همه | سه شنبه، 16 بهمن 1403 - 16:00
روزنامه ایران با اشاره به نشست مشترک دیروز سران قوا نوشت: هیچ‌یک از سران قوا با شیوه‌های «مرده باد»، «اعدام باید گردد»، «عزل و اخراج باید گردد» و «فلانی خائن و نفوذی است» مطلقاً همدلی نشان ندادند.
سران،قوا،همدلي،مرده،اجتناب،اعدام،باد،قوه،مشترك،مطلقاً،خائن،فلاني

روزنامه ایران با اشاره به نشست مشترک دیروز سران قوا نوشت: هیچ‌یک از سران قوا با شیوه‌های «مرده باد»، «اعدام باید گردد»، «عزل و اخراج باید گردد» و «فلانی خائن و نفوذی است» مطلقاً همدلی نشان ندادند.
کد خبر: 698049 | ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ ۱۶:۰۰:۰۰
روزنامه ایران با اشاره به نشست مشترک دیروز سران قوا نوشت: هیچ‌یک از سران قوا با شیوه‌های «مرده باد»، «اعدام باید گردد»، «عزل و اخراج باید گردد» و «فلانی خائن و نفوذی است» مطلقاً همدلی نشان ندادند.
به گزارش ایران، در بخش‌هایی از این مطلب می‌خوانید؛
همزمان با شدت گرفتن حملات تندروها به سران هر سه قوه و طرح هزینه‌ساز سیاسی، دیروز رویدادی رخ داد که پاسخ جدی و خط بطلانی بر تلاش و هدف این جریان‌ها برای ایجاد انشقاق و شکاف در سطوح عالی مدیریت کشور است.
اگر تاکنون سؤال بود که وفاق چیست و اصلاً به چه کار مردم می‌آید، نشست مشترک روز گذشته سران و جمعی از مسئولان سه قوه، پاسخ این پرسش بود.
این نشست به دعوت دولت برگزار شد و علاوه بر سران قوا، معاونان رؤسای سه قوه نیز دیدگاه‌های خود را درباره مهم‌ترین مسائل کشور مطرح کردند.
نشست دیروز سران قوا به نوعی «علنی» هم بود.
یعنی امر پشت پرده یا حرف مگویی وجود نداشت و با پخش اظهارات سران قوا، مردم هم در جریان اظهارات و رویکردهای آنان قرار گرفتند.
چرا که وفاق و همدلی برای مردم است و به همین دلیل نمی‌تواند امری پوشیده از مردم باشد.
اگر از کلمات، جملات و عبارت‌های متفاوتی که سران قوا به کار بردند بگذریم، بطن یا محورهای رؤسای هر سه قوه تقریباً یکسان بود.
پزشکیان، اژه‌ای و قالیباف، هر سه بر این نکته تأکید کردند که حل مشکلات مردم اولویت دارد.
تأکید دوم آنان بر اجرای قانون، نگاه به قانون و قانونگرایی بود.
مسأله سوم مورد تأکید سران قوا، اجتناب از تندروی، اجتناب از اعمال نگاه‌های بسته، اجتناب از منیت و خودمحوری و اجتناب از خودحق‌پنداری بود.
براین اساس می‌توان نشست مشترک روز گذشته سران و مسئولان قوای سه‌گانه را یک مرزبندی روشن، صریح و آشکار با جریان‌هایی دانست که نان خود را در دمیدن بر آتش تنور سیاست و غبارآلود کردن فضای اجتماعی و مشوش کردن اذهان جامعه دنبال می‌کنند.
هیچ‌یک از سران قوا با شیوه‌های «مرده باد»، «اعدام باید گردد»، «عزل و اخراج باید گردد» و «فلانی خائن و نفوذی است» مطلقاً همدلی نشان ندادند.
شعارهای «مرده باد» و «اعدام باید گردد» شیوه کسانی است که حرف ایجابی ندارند، برای حل مشکلات کشور یک راه‌حل ساده و قابل محاسبه ندارند و همه سیاست‌ورزی آنها در این است که چطور رقیب را تخریب، آبروی او را حراج یا با تخریب شخصیت، رقیب را از میدان به در کنند.