کاهش حقوق شاغلین در اسرائیل پس از طوفان الاقصی
یک رسانه عبری زبان اعلام کرد، براساس پایش انجام گرفته در اسرائیل 43 درصد از شاغلین اعلام کردند از زمان آغاز جنگ به بعد با کاهش حقوق مواجه شده و دو سوم هم تاکید کردند امنیت مالی خود را از دست داده اند.
به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، پایگاه خبری عبری زبان داوار در گزارشی در این رابطه اعلام کرد براساس یک پایش که مرکز تحقیقات AllJobs هفته گذشته انجام داده، مشخص شد 43 درصد از کارگران بعد از 7 اکتبر 2023 دچار کاهش حقوق شده یا حداقل از ابتدای جنگ به بعد هیچ اضافه حقوقی عایدشان نشده است، این در حالی است دو سوم از افراد هم تاکید کردهاند امنیت مالی آنها در این مدت تحت تاثیر قرار گرفته است.
این پایش بر روی 397 نفر از شاغلین در سرتاسر (فلسطین اشغالی) انجام گرفته و افرادی از شمال تا ایلات را شامل شده است، در این رابطه حدود یک پنجم از شاغلین (21 درصد) اعلام کردند که حقوق آنها مستقیما کاهش پیدا کرده است، 22 درصد هم هم تاکید کردند از زمان آغاز جنگ دیگر هیچ اضافه حقوق یا پاداش پایان سال به آنها اختصاص داده نشده است، نیمی از شاغلین شرکت کننده در این پایش هم اعلام کردند حقوق شان بدون تغییر باقی مانده و فقط 6 درصد خبر دادند که اضافه حقوق شامل آنها شده است.
در حالی که یک سوم از شاغلین هم تاکید کردند درخواست اضافه حقوق داشتهاند اما این درخواست آنها رد شده است.
در بخش دیگری از نتایج این پایش هم تاکید شده است، 19 درصد از شاغلین تاکید کردند پاداشهای آنها کاهش یا لغو شده است، 10 درصد هم از کاهش بودجه حمل و نقل خبر دادند و 14 درصد نیز به کاهش بودجه خدمات اجتماعی و بیمه اشاره کردند، 7 درصد نیز اعلام کردند به آنها اجازه فعالیت دور کاری دیگر داده نمیشود.
بیش از یک پنجم از شاغلین (22 درصد) اعلام کردند، جنگ تاثیرات زیادی بر سلامت روانی آنها داشته و استرس بر عملکرد آنها تاثیر گذار بوده است، 31 درصد از زنان اعلام کردند فشارهای روحی وروانی بر روتین شغلی آنها تاثیر گذار بوده است این در حالی است که این رقم برای مردان 13 درصد اعلام شده است، در کنار آن 8 درصد دیگر هم اعلام کردند به شدت تحت تاثیر به صدا در آمدن آژیر هشدار در منطقه اقامت خود بودهاند.
در بخش دیگری از این گزارش آمده است، کاهش امنیت اقتصادی در اسرائیل باعث شده است تا بسیاری از شاغلین اقدامات متفاوتی را انجام دهند، حدود 42 درصد از افراد اعلام کردند که مجبور به تامین مالی از خارج از حیطه شغلی شده و اقداماتی همچون دریافت وام، خریدهای قسطی یا دریافت کمک از اعضای خانواده را انجام دادهاند.
علاوه بر آن 68 درصد از شرکت کنندگان اعلام کردند که با مشکلات مالی مواجه هستند 33 درصد از آنها به شدت دچار مشکل مالی بوده و 35 درصد هم اعلام کردند تا حدودی با این مشکل روبرو هستند.
تقریبا تمامی افرادی که اعلام کردند دچار مشکل مالی شدهاند (95 درصد) اعلام کردند مجبور شدند هزینههای خود را کاهش دهند که در این میان 20 درصد از آنها تاکید کردند مجبور شدند از هزینههای ضروری خود مانند غذا و موارد پزشکی بکاهند.
انتهای پیام/