اختلاف نظر رهبران رژیم صهیونیستی درباره آینده غزه
در حالی که یکی از وزرای کابینه رژیم صهیونیستی بر از بین رفتن حماس حتی به بهای بر هم خوردن توافق تاکید کرده، یک وزیر سابق در این رژیم به دنبال تصویب طرحی است که اسرائیل را موظف به کوچ اجباری ساکنان غزه می کند.
به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی از عصبانیت شدید وزیر فرهنگ و ورزش رژیم صهیونیستی نسبت به حضور گسترده حماس در نوار غزه پرده برداشت و به نقل از وی اعلام کرد: اگر حماس همچنان بر کنترل نوار غزه پافشاری کند، ما هم توافق را برهم خواهیم زد، اما او در عین حال اذعان کرد که اسرائیل خواهان آزادی تمامی اسرای خویش است و حتما به دنبال ادامه توافق در مرحله دومش خواهد بود.
میکی زوهار وزیر فرهنگ و ورزش اسرائیل که در یکی از برنامههای این شبکه عبری زبان حضور پیدا کرده بود با وجود آنکه به اجبار در اجرای مرحله دوم توافق اذعان کرده اما عصبانیت خود را هم از حضور گسترده حماس در نوار غزه آن هم بعد از 15 ماه جنگ و ادعای از بین رفتن حماس نتوانست پنهان کرده و گفت: اگر حماس همچنان بر حضور در نوار غزه پافشاری کند، دیگر خبری از توافق نخواهد بود، او همچنین مدعی شد، ما اجازه چنین کاری را نخواهیم داد و حتی اگر رئیس جمهور ترامپ بتواند گشایشی در توافق برای مرحله دوم ایجاد کند باید ب شکلی باشد که دیگر حماس حاکم نوار غزه نباشد، فقط در چنین شرایطی ما میتوانیم کسب دست آوردی در جنگ را جشن بگیرم و اعلام کنیم که شاید جنگ به پایان برسد.
این خبر در حالی اعلام میشود که پایگاه خبری عبری زبان واللا نیوز اعلام کرد، بن گویر و حزبش طرح قانونی را برای تشویق ساکنان غزه به کوچ از این منطقه تقدیم کنست کرده است.
به نوشته این رسانه عبری زبان، در سایه اظهارات رئیس جمهور ترامپ در رابطه با امکان تشویق کوچ از نوار غزه، حزب عوتسیما یهودیت طرحی را تقدیم کنست کرده است که در صورت تبدیل شدن به قانون میتواند قانون مهاجرت ساکنان غزه از طریق بسته کمکهای اقتصادی باشد.
براساس این طرح بن گویر، افراد کوچ داده شده کمکهای اقتصادی مشخصی را دریافت میکنند اما در صورت بازگشت به نوار غزه چند برابر این مبلغ جریمه خواهند شد، در حالی که افرادی که در گروههای مبارز فلسطینی فعالیت کردهاندحق استفاده از این بسته را نخواهند داشت.
به گفته بن گویر این اقدام در ر استای منافع امنیتی اسرائیل قرار دارد.
در این قانون ساز و کاری هم برای جلوگیری از بازگشت افراد کوچ داده شده در نظر گرفته شده است و حتی اگر فرد در زمان کوچانده شدن زیر سن قانونی بود هم اجازه بازگشت به نوار غزه را نخواهد داشت و در صورت موافقت هم باید چند برابر کمک اقتصادی پرداخت شده به خانوادهاش به همراه سود آن را بپردازد.
گفتنی است این تکاپوی بن گویر و رژیم صهیونیستی در حالی صورت میگیرد که مردم غزه بر زندگی در کنار ویرانههای منازل خود تاکید و در حال حاضر هم در کنار آوار خانه هایشان چادر زدهاند.
انتهای پیام/