خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واردات از عربستان بعد از ۸ سال از سرگرفته شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 17 بهمن 1403 - 06:06
سخنگوی کمیسیون روابط بین الملل و توسعه تجارت خانه صنعت، معدن و تجارت ایران از سر گرفته شدن واردات کالا از کشور عربستان خبر دادو گفت: تجارت ایران و عربستان بعد از ۸ سال رونق گرفته شد.
دلار،ارزش،تن،ايران،عربستان،تجاري،تجارت،كشور

باشگاه خبرنگاران‌جوان؛ محبوبه‌کباری - سید روح اله لطیفی ، سخنگوی کمیسیون روابط بین الملل و توسعه تجارت خانه صنعت ، معدن و تجارت ایران در خصوص روابط تجاری ایران و عربستان اعلام کرد: ۹۵ تن پسته به ارزش ۸۳۲ هزار و ۶۵ دلار ، ۲۷۸ تن کشمش انگور بی دانه به ارزش ۵۸۳ هزار و ۹۱۲ دلار ، ۱۷.۷ تن فرش و کف پوش به ارزش ۱۱۰ هزار و ۳۵۲ دلار ، ۱۱۳ تن ورق های شیشه ای به ارزش ۱۸ هزار و ۹۱۶ دلار ، ۲۲ تن سیب تازه به ارزش ۱۲ هزار و ۱۰۰ دلار، ۵۰ تن سنگ های صیقل داده شده به ارزش ۱۱ هزار و ۲۷ دلار ، ۴۹.۶ تن سنگ مرمر به ارزش ۱۰ هزار و ۹۴۶ دلار ، و ۷ تن کاشی به ارزش ۴۸۶ دلار از دیگر محصولات صادر شده از ایران
سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت در خصوص واردات ایران از عربستان گفت: بعد از هشت سال وقفه در واردات ایران از عربستان، در ۹ ماهه امسال ۱۵.۵ تن انواع اتر مونو بوتیلیک به ارزش ۳۳ هزار و ۸۴۳ دلار وارد کشور شده است ‌.
لطیفی تاکید کرد : ظرفیت تجاری ایران و عربستان با این میزان تبادل تجاری صورت گرفته فاصله زیادی دارد به طوری که در گذشته تجارت ۸۰۰ میلیون دلاری را دو کشور در طول یک سال تجربه کرده اند و با شرایط و ظرفیت های اقتصادی دو کشور این میزان در ابتدا تا یک میلیارد دلار و طی چند سال به بیش از ۱۰ میلیارد دلار می تواند افزایش یابد که امیدواریم با حذف موانع تجاری بین دو کشور، شرایط برای تجارت بین تجار و تولید کنندگان.
و سرمایه گذاران بخش خصوصی طرفین مطلوب شود.
وی در پایان گفت: در حال حاضر نیز برخی کالاها بین و ایران‌و عربستان از طریق کشورهایی ثالث مثل عراق، امارات، کویت ، قطر و عمان صادرات مجدد می شود که در آمار تجاری رسمی روابط دو کشور ایران و عربستان نمی توان به آن دقیق اشاره داشت ، چون در روابط تجاری با کشورهای مقصد اول ثبت و درج می شود .