استفاده از ایدههای نخبگان اولویت مدیریت شهری سنندج است
سنندج-شهردار سنندج گفت: راهکارها و ایدههای اساتید و نخبگان همواره ملاک و اولویت مدیریت شهری سنندج بوده است و در این مسیر از ایدههای خوب استقبال خواهیم کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سیدانور رشیدی در نشست با رئیس و اساتید و نخبگان دانشگاه آزاد سنندج اظهار کرد: راهکارها و ایدههای اساتید و نخبگان همواره ملاک و اولویت مدیریت شهری سنندج بوده است.
وی اضافه کرد: در همین راستا حرکت این دوره شهرداری و شورا بر مبنای برنامه راهبردی است که با همفکری جامعه دانشگاهی و نخبگان در شورای پنجم تدوین شده و در این دوره عملیاتی شد.
شهردار سنندج افزود: اعتقاد داریم با فکرهای علمی و تفکراتی که در دانشگاهها وجود دارد میتوان گامهای توسعهای مناسب را برای شهر و پاسخگویی به مطالبات شهروندان برداریم.
وی کم کردن فاصله بین تئوری تا عمل را در مدیریتها ضروری دانست و گفت: امروز شهرداران در تمام دنیا دیدگاههای جامعهشناسی دارند تا بتوانند در فرایند مدیریت تمام ظرفیتها و جوانب شهر را به عنوان موجودی زنده ببینند و در مسیر توسعه گام بردارند.
شهردار سنندج خاطرنشان کرد: استفاده از تجربیات ۴ دوره شورایی و همچنین بهرهگیری از ظرفیت نیروهای جوان و متخصص و همفکری با اساتید و نخبگان دانشگاهی بستر برداشتن گامهای توسعهای هدفمند در شهر سنندج شده است.
وی تصریح کرد: مسائل عمرانی تنها بخشی از نیازهای شهر است، شهر مانند موجودی زنده و پویا است و در حوزههای مختلف نیازمند توجه و کار است.
وی گفت: اینکه با وجود تمام مشکلات اقتصادی بتوانیم علم را به مرحله عمل در مدیریت درآورد کار سختی است، آنچه در توان داشتهایم بکار گرفتهایم.
اجرای کلان پروژههای ترافیکی در سنندج
شهردار سنندج به برخی اقدامات انجام گرفته در اجرای کلان پروژههای ترافیکی، توسعه فضای سبز، راهاندازی نهضت آسفالت و …گریزی زد و گفت: گامهای توسعهای بزرگی برداشته شده است البته نافی مشکلات شهر نیستیم اما معتقدیم که در خدمت به شهر و شهروندان تمام توان خود را بکار گرفتهایم.
وی گفت: بودجه ۱۴۰۴ را هم با توجه به نیازها و اولویتهای شهر تدوین کردهایم در این راستا از دیدگاه اساتید و نخبگان دانشگاهی و صاحبنظران بهره گرفته و از ایده و نظرات اساتید دانشگاه آزاد هم در این راستا استقبال میکنیم.
وی اضافه کرد: راهبرد اصلی مدیریت شهری در سنندج استفاده از ایده و نظرات اساتید، نخبگان و صاحبنظران است نقشه راه و اجرای پروژههای عمرانی و برنامههای مختلف نیز با همین راهبرد تعریف و جلو میرود.
رفع مشکل ترافیک از اولویتهای شهرداری سنندج
شهردار سنندج رفع مشکل ترافیک را یکی از مهمترین اولویتهای شهرداری عنوان کرد و با اشاره به برخی چالشها در این حوزه اظهار کرد: شهر سنندج در سال ۹۱ با ۱۸۶ دستگاه اتوبوس اداره و این ظرفیت با وجود افزایش قابل توجه جمعیت ۳۴ دستگاه است.
رشیدی گفت: در راستای نوسازی و ارتقای ناوگان عمومی در سال ۱۴۰۱ با وجود تمام مشکلات اقتصادی برای خرید ۱۶ دستگاه اتوبوس اقدام و ۲۶ میلیارد تومان سهم شهرداری را به حساب سازمان شهرداریها واریز کردیم تمام این اتوبوسها برای معلولان مناسبسازی شده اما تا این لحظه ۵ دستگاه از این تعداد اختصاص یافته است.
شهردار سنندج افزود: قیمت امروز این ۱۶ دستگاه اتوبوس برابر ۱۴۴ میلیارد تومان است.
وی خواستار ارائه ایدهها و نظرات جامعه دانشگاهی در مورد نیازها و چالشهای مختلف سطح شهر شد و در پاسخ به برخی مطالبات مطرح شده از سوی اساتید حاضر در این جلسه عنوان کرد: شهر و کشوری توسعه یافته است که بتواند در تمام حوزهها رشد پیدا کرده باشد.
تحقق شهرداری الکترونیک شهرداری سنندج
وی گفت: در راستای تحقق شهرداری الکترونیک شهرداری سنندج اقدام به عکسبرداری هوایی از ۵ هزار و ۳۰۰ هکتار سطح شهر و حومه و تأمین تمام زیرساختهای مربوط به سامانههای GIS، حمل و نقل و ترافیک، مدیریت ۱۲۵، سامانه بار، نوبتدهی دیدارهای مردمی و فرصتهای سرمایهگذاری کرده است.
شهردار سنندج افزود: فاز اول این طرح با ۲۰۰ کیلومتر کابلکشی فیبر نوری در سطح شهر انجام شده است.
افزایش سرانه فضای سبز اولویت شهرداری سنندج است
رشیدی گفت: افزایش سرانه فضای سبز دیگر اولویت شهرداری سنندج در این دوره بود و در همین راستا پروژههای بزرگی تعریف و اجرا شده و چندین پارک بزرگ مقیاس دیگر هم در دست اقدام است.
به گفته وی، در مجموع افزایش ۱۴۳ هکتار فضای سبز در قالب پارکهای بزرگ مقیاس و پارکهای درون محله در دستور کار قرار گرفت و بخش قابل توجهی از این مهم تحقق پیدا کرد.
وی تمرکززدایی از هسته مرکزی شهر را از اولویتهای مدیریت شهری برشمرد و به اجرای پروژه بلوار اسلامآباد که ۱۴ سال بر زمین مانده بود، اشاره کرد و گفت: این پروژه با پیشرفت ۵۰ درصد و حجم بالای معارض تحویل گرفته شد و در کمتر از ۲ سال، ۵۰ درصد باقیمانده آن اجرا شد.