خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

375 هکتار اراضی ملی قم از دست سودجویان رفع تصرف شد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 17 بهمن 1403 - 11:13
رئیس دادگستری استان قم با تاکید بر اینکه اراضی ملی سرمایه مردم است، گفت: به وضعیت قریب به 375 هکتار از این اراضی ملی که تحت تصرف برخی از سودجویان قرار گرفته بود، رسیدگی شد.
قم،استان،دادگستري،موسوي،توسعه،تعالي،اراضي،سند،تحول،قضايي،رسيدگي

حجت‌الاسلام سید کاظم موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به اقداماتی که در راستای اجرای سند تحول و تعالی انجام پذیرفته است، اظهار داشت: اجرای سند تحول و تعالی در اولویت برنامه‌های ما است، چراکه ثمره آن رضایت مردم را به همراه دارد.
موسوی یکی از اهداف سند تحول و تعالی را افزایش ملاقات‌های مردمی دانست و گفت: ما مسئولان باید با مردم دیدار داشته باشیم و مشکلات آن‌ها را از نزدیک لمس کنیم و برای رفع آن راهکار ارائه دهیم؛ در این راستا افزایش ملاقات‌های مردمی در دادگستری، مصلی کل، و مساجد سطح استان قابل توجه بوده است.
رئیس دادگستری استان قم بر پیگیری کاهش اطاله دادرسی مردم در دادگاه‌ها تأکید کرد و یادآور شد: تسریع در تعیین و تکلیف پرونده‌های مردم ضروری است و باید از معطل ماندن بیش از حد مراجعان جلوگیری کرد.
وی با بیان اینکه سعی ما بر این بوده پرونده‌های قدیمی و باقیمانده را کاهش دهیم، عنوان کرد: ما در حال حاضر پرونده‌های محدودی با عمر طولانی در دادگستری استان داریم.
موسوی درخصوص رسیدگی به پرونده‌های اراضی ملی تصریح کرد: اراضی ملی سرمایه مردم است.
ما قریب به 375 هکتار از اراضی ملی که تحت تصرف برخی از سودجویان قرار گرفته بود را رسیدگی کرده‌ایم.
رئیس دادگستری استان قم از اقداماتی که در زمینه رسیدگی به وضعیت کم آبی استان انجام پذیرفته است، اظهار داشت: قم استان کم آبی است، در این راستا تعداد 379 چاه غیر مجاز را که درحال برداشت از سفره‌های زیرزمینی بودند را پُر و مسلوب‌المنفعه شد.
وی درباره طرحهای اجرایی توسعه استان قم افزود: کسانی که قم پیش از انقلاب و پس از انقلاب را دیده‌اند می‌بینند که ما از حیث توسعه اماکن فیزیکی در مضیقه بودیم.
هم هکنون در استان 12 ساختمان مناسب و مجتمع با پراکندگی مطلوب در شهر قم است که دسترسی مردم تسهیل شود.
موسوی اذعان کرد: بنا داریم یک مجتمع قضایی وسیع‌تر داریم که تمام خدمات در یک مکان ارائه شود.
در قدیم دادگستری در شهرستان‌ها وجود نداشت و هرچه هست به برکت انقلاب است.
یکی از کارهای خوبی که شکل گرفت توسعه نهاد قضایی است.
رئیس دادگستری استان قم با اشاره به اینکه تمام خدمات قضایی در شهرستان‌های قم ازجمله کهک، سلفچگان، جعفرآباد و خلجستان انجام می‌پذیرد، بیان کرد: این خدمات‌دهی دادگستری فراگیر بوده، کمااینکه در شهرستان‌هایی که این امکان را دارد برنامه توسعه دادگستری را به وجود بیاوریم.
انتهای پیام/