ستاد ویژه توسعه سیستان و بلوچستان تشکیل شده است
زاهدان- استاندار سیستان و بلوچستان،گفت: ستاد ویژه توسعه سیستان و بلوچستان تشکیل شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، منصور بیجار صبح امروز چهارشنبه در آئین تکریم و معارفه مدیر کل صنعت معدن و تجارت سیستان و بلوچستان ضمن تبریک اعیاد به مناسبت ایام الله دهه فجر و اعیاد شعبانیه و همچنین قدردانی از دولت چهاردهم دولت وفاق ملی به لحاظ توجه به سیستان و بلوچستان، افزود: توافقاتی در زمینه بحثهای صنعت، معدن و تجارت استان انجام شد ه که از معاون از وزیر صمت و معاون معدنی وزارت قدردانی میکنیم.
وی با بیان اینکه این استان ظرفیتهای بی بدیل در سه حوزه صنعت، معدن و تجارت دارد، گفت: عزم دولت با پیگیریهای انجام شده و تاکید رهبر معظم انقلاب و پیگیریهای ویژه رئیس جمهور بر توسعه سیستان و بلوچستان جدی است.
وی بیان کرد: سیستان و بلوچستان ظرفیتهای بیبدیل و بینظیری دارد، خدمات بینظیری در طول ۴۶ سال پیروزی انقلاب اسلامی انجام شده اگرچه تا آنچه ایده آل بوده فاصله داریم اما مرز همسایگی با کشور پاکستان که انحصاراً در اختیار این استان بوده و بخشی از مرز ما با کشور افغانستان که ویژه بوده چرا که نزدیکترین راه دسترسی افغانستان به آبهای آزاد است، فرصتهای بی بدیلی هستند که باید از آنها بهترین استفاده را کرد.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: سه بخش اقتصادی مهم در هر سه حوزه صنعت، معدن و تجارت دخالت داشته و اثرگذار هست، بیشترین ظرفیت در این استان است، آنچه که مهم اینکه عزم دولت با پیگیریهای انجام شده و تاکید رهبر معظم انقلاب و پیگیریهای ویژه رئیس جمهور بر توسعه سیستان و بلوچستان جدی است.
وی اظهار کرد: ستاد ویژه توسعه سیستان و بلوچستان با محوریت سازمان برنامه و بودجه تشکیل شده، پایه گذاری آن سند پیشبرد استان در سال ۸۱ با توجه به سفر رهبر معظم انقلاب هست که اولویت دارد، طرحهای خوبی تهیه شده در حال نهایی شدن و تدوین سند هستیم تا به عنوان نقشه راه در سالهای آینده مد نظر همه قرار گیرد.
بیجار اضافه کرد: تفویض اختیارات وزیر صمت در حوزه تجارت و بازرگانی، زمینه برای بهره مندی هر چه بیشتر از ظرفیت اقتصادی مرز ریمدان و پیشین را فراهم ساخته و معاونی معین از این وزارت خانه برای رصد و پیگیری انتخاب شده، همچنین توافقاتی مهم برای تبدیل سیستان و بلوچستان به قطب تأمین گوشت قرمز کشور از مرزهای شرقی استان انجام و برنامه ریزی برای تقویت زیرساختهای لازم برای واردات، پرواربندی، کشتار و بسته بندی گوشت انجام شده است.
وی گفت: ️طرح توسعه باغات میوههای گرمسیری از جمله موز که ۱۵ هزار هکتار سند آن آماده و براساس برنامه زمانبندی تدوین شده و توسعه نخیلات از گونههای جدید از جمله مجول که یک رقم خرمای بزرگ، شیرین و با کیفیت است با توافقی که شده به زودی شروع خواهد شد.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه توسعه اقتصادی محور اصلی اقدامات است، افزود: از زحمات (ایرج حسنپور) که منشأ اثرات مثبتی در طول مدت این مسؤولیت بود قدردانی کرده، امید که همچنان از ظرفیت وی در بخشهای دیگر استفاده شود ما هم در استان این آمادگی را داریم از تجربه وی استفاده کنیم، داوود شهرکی نیز از قدیمیترینها در این حوزه بوده که فعالیتهای بسیار خوبی داشته، امید که با تسریع برنامههایی که تهیه شده و ساماندهی ساختار نیوی انسانی، شاهد تحولات باشیم.
وی تاکید کرد: استفاده از ظرفیتهای مردمی باید در دستور کار قرار گیرد، هرجا که مردم در بخش خصوصی ورود کردند موفق بودیم، بنابراین این موضوع باید مد نظر قرار گیرد و از همه ظرفیتهای مردمی استفاده شود.
بیجار ادامه داد: ظرفیتهای مرزی برای ما بسیار مهم هست، مرز در بیانات رهبر معظم انقلاب در سال ۸۱ به آن تاکید شده، ساماندهی بازارچههای کولبری محلی و خرده فروشی همه باید اولویت قرار گیرند.