خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پانزدهمین جشنواره فیلم فجر اصفهان به روز دوم رسید+فیلم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 17 بهمن 1403 - 13:13
در دومین روز پانزدهمین جشنواره فیلم فجر اصفهان، از فیلم کمدی آنتیک گرفته تا فیلم مرد آرام اثر بهنوش صادقی تنها کارگردان زن این دوره از جشنواره فیلم فجر روی پرده سینما رفت.
فيلم،آنتيك،آرام،سينمايي،دختر،مرد،داستان،زن

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، از فیلم کمدی آنتیک گرفته تا فیلم مرد آرام اثر بهنوش صادقی تنها کارگردان زن این دوره از جشنواره فیلم فجر روی پرده سینما رفت.
آنتیک داستان دو دوست به نام‌های ابی و ولی را روایت می کند که در کار خرید و فروش عتیقه هستند.
پس از انقلاب کاسبی آنها کساد می شود تا اینکه به فکر تاسیس یک امامزاده قلابی می‌افتند.
مرد آرام داستان زندگی نوبهار زن افغان است که در ابتدای زندگی مشترک خود با مردی سالمند به نام زمان درگیر مسائل عشق و تعصب می‌شود.
فیلم ماریا دباره دختری بلوچ به نام حلیمه است که برای بازیگری با دو فیلمساز جوان آشنا می‌شود و در فیلم قرار است نقش یک دختر تن فروش را بازی کند قسمتی از تمرینات دختر که با موبایل یکی از دو فیلم ساز گرفته شده ناخواسته درفضای مجازی منتشر می‌شود ولی هیچ‌کس باور نمی‌کند که این بخشی از یک فیلم سینمایی است.
همین مسئله برای او مشکل خانوادگی ایجاد می‌کند.
فیلم سینمایی خدای جنگ به کارگردانی حسین دارابی، یکی از آثار قابل توجه سینمای ایران است که به روایتی حساس و واقعی از تاریخ معاصر ایران در جنگ تحمیلی با عراق می‌پردازد.
.
انتهای پیام/163