خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آبیاری سنتی کشاورزی تا 10 سال آینده جمع می‌شود - تسنیم

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 17 بهمن 1403 - 14:18
معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی بر اجرای فاز دوم طرح 550 هزار هکتاری با اولویت استفاده از آبیاری نوین تأکید کرد و گفت: در برنامه 10 ساله آبیاری نوین جایگزین آبیاری سنتی می شود.
كشاورزي،آبياري،خوزستان،جهاد،اظهار،استان،آفات،مهاجر

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی علیرضا مهاجر معاون وزیر جهاد کشاورزی در سفر به خوزستان و در جلسه ستاد فنی زراعت گفت: طبق تجارب سال‌های گذشته تولید محصولات پاییزه در صورت عدم بارندگی‌ها در استان خوزستان می‌تواند با مدیریت صحیح افزایش یابد.
وی با بیان این که بیمه یکی از مهمترین فاکتورهایی است که برای کشاورزی نعمت است، ادامه داد: ما به دنبال فراگیر شدن بیمه هستیم.
وی با بیان این که وزیر جهاد کشاورزی بر اجرای فاز دوم طرح 550 هزار هکتاری با اولویت استفاده از آبیاری نوین تأکید دارد، اظهار داشت: طی برنامه‌ای 10 ساله باید آبیاری نوین جایگزین آبیاری سنتی شود.
مهاجر اظهار داشت: دو منظوره کردن کارخانه نیشکر باید پیگیری شود و باید همه کشت و صنعت ها مدیریت شود تا در راستای منافع ملی حرکت کنند.
وی با بیان این که تدوین الگوی کشت بر مبنای بهره‌وری است، اظهار داشت: پیش‌بینی شده است گیاهان روغنی در استان جایگاه ویژه ای پیدا کند و با توجه به مصرف کم آب در سویا و کنجد این محصولات جایگزین برنج شوند.
این مقام مسوول اضافه کرد: بهترین زمان مبارزه با بیماری‌ها و آفات پیش از ظهور آن است لذا اگر امسال به موقع با آفات و بیماری‌ها مبارزه شود میزان تولید گندم در استان خوزستان بیش از دو میلیون تن خواهد بود.
انتهای پیام/