خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترمیم و بهسازی باند ۳۱ راست فرودگاه بین‌المللی مشهد بدون ایجاد خلل در انجام پروازها

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 17 بهمن 1403 - 15:23
مشهد- مدیر کل فرودگاههای خراسان رضوی گفت: با هدف افزایش ضریب ایمنی پروازها، عملیات ترمیم و بهسازی بخشی از باند ۳۱ راست فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد طی دو روز با موفقیت انجام شد.
بهسازي،رضوي،ترميم،باند،فرودگاه

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود امانی بنی اظهار کرد: با هدف افزایش ضریب ایمنی پروازها، عملیات ترمیم و بهسازی بخشی از باند ۳۱ راست فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد طی دو روز با موفقیت انجام شد.
مدیر کل فرودگاه‌های خراسان رضوی افزود: این پروژه شامل احیای خط‌کشی باند و ترمیم زیرساخت‌های آن بود که با همکاری و تلاش شبانه‌روزی بخش‌های مختلف اداره‌کل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی به سرانجام رسید.
وی افزود: ترمیم و بهسازی باند ۳۱ راست فرودگاه مشهد در راستای ارتقای سطح کیفی خدمات فرودگاهی صورت گرفته و با رعایت زمان‌بندی دقیق به‌پایان رسید.
امانی بنی گفت: نکته قابل توجه این عملیات عمرانی، اجرای آن بدون ایجاد کوچک‌ترین خللی در انجام پروازها و خدمات‌رسانی به مسافران و زائران رضوی بود.
مدیرکل فرودگاه‌های خراسان رضوی افزود: با توجه به حجم بالای پروازهای داخلی و خارجی فرودگاه بین‌المللی مشهد، حفظ و نگهداری زیرساخت‌های پروازی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و انجام پروژه‌های ترمیمی و بهسازی به‌صورت دوره‌ای در دستور کار قرار دارد.