خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توسعه رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کردستان مورد توجه وزارت بهداشت باشد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 17 بهمن 1403 - 15:59
سنندج- نماینده مردم قروه درمجلس شورای اسلامی گفت: توسعه رشته‌های دانشکده پزشکی و پیراپزشکی در کردستان مورد توجه وزارت بهداشت باشد تا نخبگان استان بتوانند در حوزه‌ پزشکی براحتی تحصیل کنند.
كردستان،پزشكي،حوزه،قروه،سلامت،استان،درمان،توسعه،علوم،مجموعه، ...

به گزارش خبرنگار مهر، رسول شیخی‌زاده ظهر چهارشنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار کرد: نیاز است همه با همدلی به یکدیگر کمک کنیم تا زمینه تحقق خدمت به مردم فراهم شود.
وی افزود: در بحث سلامت در استان‌های دیگر وقتی مراسم افتتاح برگزار می‌شود برای کلینیک‌های فوق تخصصی و تخصصی در حوزه کودک، نوجوان، میانسال و غیره برگزار می‌شود اما در کردستان سی تی اسکن بیمارستان شهرستان قروه کار نمی‌کند و باید عدالت در حوزه سلامت رعایت شود.
وی خاطر نشان کرد: ناعدالتی در حوزه سلامت باید اصلاح شود و مشکلات این حوزه رصد شود.
نماینده مردم قروه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کادر درمان شهرستان قروه قبل از اینکه به فکر درمان باشند دغدغه آن را دارند که سقف بیمارستان شهید بهشتی قروه روی سرشان خراب نشود.
شیخی‌زاده تصریح کرد: اخیراً اتفاقات خوبی در حوزه سلامت در کشور رقم می‌خورد که باید همدلی و همراهی وجود داشته باشد تا این اتفاقات و رویکردهای مؤثر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بدرستی رقم بخورد.
۶۰ درصد خدمات درمانی در چند شهر بزرگ کشور انجام می‌شود
وی اذعان کرد: امروز بیش از ۶۰ درصد خدمات درمانی در چند شهر بزرگ انجام می‌شود و این ناعدالتی است اما به آینده این مجموعه خوش بین هستیم که باید اتفاق بیفتد.
وی اضافه کرد: استاندار کردستان نیز مدیریت خوبی در استان داشته و دارند و دغدغه توسعه و پیشرفت استان را دارند و باید ایشان را همراهی کرد.
نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: تعلق سازمانی و انگیزه کاری در بین مجموعه سازمانی کافی نیست و تبعیض و اعمال سلیقه، پرداخت‌های دیر و ناکافی باید مورد توجه قرار گیرد چرا که از مسائل اساسی وزارت بهداشت باید ایجاد انگیزه در مجموعه علوم پزشکی باشد.
شیخی‌زاده اضافه کرد: بی‌توجهی به مجموعه علوم پزشکی منجر به ایجاد پدیده زیرمیزی می‌شود و در صورت ایجاد انگیزه و حمایت از پزشکان این پدیده‌ها کاهش می‌یابد.
لزوم استفاده از ظرفیت حوزه گردشگری سلامت در کردستان
وی اعلام کرد: کردستان ظرفیت مؤثری در حوزه گردشگری سلامت دارد و در بخش جذب دانشجوی خارجی اتفاق اثربخشی است اما باید کاری کرد که کسانیکه از مرزهای مشترک ما برای درمان وارد کشور می‌شوند در کشور ماندگار شوند و بعد از کار درمان فوراً برنگردند.
وی با بیان اینکه در کردستان مجموعه‌های دانشگاه مادر توسعه پیدا نکرده است، افزود: زمانیکه نخبگان در کنکور شرکت می‌کنند دانشجوهای با رتبه بالا در استان پرستاری قبول نمی‌شوند اما در استان همجوار پزشکی قبول می‌شوند و این بدلیل توسعه رشته در سایر استان‌ها است.
نماینده مردم قروه در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: علوم پزشکی کردستان غیر از محیطی ۱۱۰ هکتاری هیچ مجموعه‌ای در استان کردستان نداریم که حق فرزندان نخبه استان ضایع نشود.
وی از وزارت بهداشت خواستار توسعه دانشکده‌های پزشکی و پیراپزشکی در شهرهای کردستان شد و اضافه کرد: در شهرهایی که در کردستان ظرفیت توسعه این دانشکده‌ها را دارند باید برای آن اقدام شود.