خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیت‌الله جنتی: انقلاب اسلامی مسیر تاریخ را تغییر داد

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | چهارشنبه، 17 بهمن 1403 - 16:00
دبیر شورای نگهبان گفت: انقلاب اسلامی مسیر تاریخ را تغییر داد و آغازگر راهی شد که قطعاً به نابودی قدرت‌های استکباری ختم خواهد شد.
ماه،الهي،حضرت،امام،انقلاب،بزرگواران،طيبه،شعبان

آیت‌الله احمد جنتی در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳) این شورا با گرامیداشت فرارسیدن ماه شعبان اظهار داشت: ماه شعبان، ماه ذکر و یاد خداست و فرصتی مغتنم برای طی کردن مسیر عبودیت و کسب آمادگی ورود به ضیافت الهی در ماه مبارک رمضان است.
وی خاطرنشان کرد: این روز‌ها همچنین همزمان است با ایام میلاد با برکت حضرت امام حسین (ع)، حضرت ابوالفضل‌العباس (ع) و حضرت زین‌العابدین امام سجاد (ع) که الگو‌هایی جاویدان برای زندگی مومنانه و عزتمند هستند و هرکسی به این بزرگواران اقتدا کرده به رستگاری رسیده است.
دبیر شورای نگهبان عنوان کرد: ضرورت شناخت صحیح تکلیف الهی انسان، انجام به موقع آن تکلیف و امید به یاری خداوند از مهم‌ترین آموزه‌های حیات طیبه این بزرگواران است.
آیت‌الله جنتی گفت: انقلاب اسلامی ایران که به تعبیر امام خمینی (ره) پرتویی از عاشورا و انقلاب عظیم الهی آن است و این روز‌ها مصادف است با ایام پیروزی این انقلاب جهانی، با الگوگیری از حیات طیبه این اسوه‌های بی‌مانند و رجوع به مواضع فکری و جهان بینی اصیل اسلامی، مسیر تاریخ را تغییر داد و آغازگر راهی شد که قطعاً به نابودی قدرت‌های استکباری ختم خواهد شد.
منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان