خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیست دربندسر اجازه برگزاری انتخابی تیم ملی اسکی آلپاین بانوان را نداد

مهر | ورزشی | چهارشنبه، 17 بهمن 1403 - 17:12
مسئولان پیست بین المللی اسکی دربندسر با برگزاری رقابت‌های انتخابی ملی پوشان آلپاین بانوان در پیست اسکی دربندسر موافقت نکرده اند.
پيست،اسكي،انتخابي،مسابقات،دربندسر

به گزارش خبرنگار مهر، تیم اسکی آلپاین کشورمان هفته آینده برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان عازم اتریش می شود.
در حالی که قرار بود روز گذشته و امروز مسابقات انتخابی تیم ملی اسکی آلپاین بانوان در پیست بین المللی توچال برگزار شود، به علت نبود برف مناسب این مسابقات در لغو شد و مسئولان فدراسیون تصمیم گرفتند با همکاری پیست بین المللی دربندسر مسابقات انتخابی بانوان را در روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده در دربندسر برگزار کنند.
پیگیری های خبرنگار مهر از فدراسیون حاکی از این است که تاکنون مسئولان پیست بین المللی دربندسر با برگزاری رقابت‌های انتخابی در این پیست موافقت نکرده اند و در این صورت فدراسیون اسکی و ورزش های زمستانی ناچار است بدون برگزاری انتخابی و با برگزاری جلسه کمیته فنی اقدام به انتخاب ملی پوشان بانوی اعزامی بگیرد.
رقابت‌های قهرمان جهان اسکی آلپاین از روز گذشته در اتریش (سالباخ هینترگلم) آغاز شده و تا ۲۸ بهمن ماه ادامه دارد.