خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انصراف شورا از پیگیری احداث بازارچه محلی در تبریز

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 17 بهمن 1403 - 18:12
رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز گفت: شهرداری علاقه ای به بازارچه محلی ندارد؛ اعلام خواهم کرد که بودجه پیشنهادی برای احداث بازارچه محلی در سال 1404 حذف شود چراکه تخصیص بودجه و عدم احداث بازارچه محلی با یکدیگر هم خوانی ندارد.
تبريز،شهرداري،بودجه،كميسيون،شهري،گردشگري،شوراي،زيست،محيط،شهر ...

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، جلسه هفدهم کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری در سال چهارم دوره ششم شورای اسلامی‌ کلان‌شهر تبریز در ساختمان شورا برگزار شد.
لایحه برنامه و بودجه شهرداری تبریز برای سال 1404 در حوزه محیط زیست و خدمات شهری به تفکیک مناطق 10 گانه و سازمان‌های شهرداری تبریز مورد بررسی قرار گرفت.
احد صادقی، رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز در این جلسه اظهار کرد: بررسی بودجه بهانه‌ای برای اطلاع از وضعیت فعلی مناطق و سازمان‌های شهرداری تبریز و پیش‌بینی برنامه‌های سال آتی است.
وی خاطرنشان کرد: مسئلهٔ ماشین‌آلات، فضای سبز از حیث احداثات و از حیث شبکه خام، تملک و توسعه، تصفیه پساب‌های شهری، احداث بازارچه، وضعیت باکس‌های زباله، وضعیت سازمان‌های پسماند، آتش‌نشانی، سیما، منظر و فضای سبز و میادین از مسائل مهم بودجه‌ای شهرداری‌ تبریز هستند.
احداث بازارچه‌های محلی در سطح مناطق 10 گانه یکی از مسائل موردتاکید اعضای کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز در این جلسه بود.
احد صادقی با انتقاد از بی‌توجهی شهرداری تبریز به احداث بازارچه‌های محلی، گفت: مجموعه شهرداری علاقه‌ای به ایجاد بازارچه محلی ندارد؛ در صحن شورا اعلام خواهم کرد که بودجه پیشنهادی برای احداث بازارچه‌های محلی در سال 1404 حذف شود چراکه تخصیص بودجه و عدم احداث بازارچه محلی با یکدیگر هم‌خوانی ندارد.
وی با تأکید بر اینکه وضعیت باکس‌های زباله در مناطق باید بیشتر موردتوجه باشد، گفت: معاونان خدمات مناطق شهرداری تبریز از دفترچه فهرست‌بها برای بهبود وضعیت باکس‌های زباله استفاده کنند.
رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز تاکید کرد: در مسائل شهری در حوزهٔ محیط زیست و خدمات شهری، تمرکز بر روی مسائل مشخص باشد تا با نتیجه برسد و باید از بودجه‌های اندک و پراکنده که اصولا به نتیجه‌ای نمی‌رسد، خودداری شود.
صادقی همچنین به ارائهٔ گزارش تحقق‌های بودجه‌ای سال 1403 در صحن شورا تأکید کرد.
وی همچنین با اشاره به وضعیت سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز، گفت: این سازمان باید به درآمدزایی برسد و بودجه شهرداری به سازمان‌هایی از قبیل سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر شهرداری تبریز تخصیص یابد که ضرورت بیشتری در مدیریت شهری دارد.
رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز خاطرنشان کرد: برای اینکه بودجه نظارت‌پذیر باشد باید تحت عنوان پروژه مشخص ارائه شود و از ارائهٔ بودجه به‌صورت عناوین کلی خودداری شود.
صادقی همچنین بر ضرورت تقویت اداره‌کل بحران شهرداری‌ تبریز تأکید کرد.
روح‌الله رشیدی، دبیر کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز خواستار توضیح چرایی توسعهٔ شبکه آب خام شد و گفت: باید مشخص شود توسعهٔ شبکه آب خام چه تاثیری بر مصرف آب دارد.
وی همچنین با انتقاد از وضعیت اداره‌کل بحران در شهرداری‌ تبریز، اظهار کرد: این مجموعه نیازمند توجه ویژه است چراکه کمترین اعتبار به مدیریت بحران تخصیص می‌یابد‌.
‌لزوم توجه بیشتر و نگاه تخصصی‌تر به موضوع گردشگری‌
نود و پنجمین جلسهٔ کمیسیون سرمایه‌گذاری،‌ گردشگری و بهبود فضای کسب و کار در ساختمان شورا برگزار شد.
در این جلسه لایحه برنامه و بودجه شهرداری تبریز در سال 1404 با محوریت سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری و همچنین اداره گردشگری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری مورد بررسی‌های تخصصی قرار گرفت.
حجت‌الاسلام سیدکاظم زعفرانچیلر، رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب‌وکار شورای اسلامی شهر تبریز در این جلسه به لزوم توجه بیشتر و نگاه تخصصی‌تر به موضوع گردشگری در مجموعه شهرداری و رفع مشکلات آن تاکید کرد.
وی همچنین موفقیت در برنامه‌ریزی‌ها برای سال 1404 را مستلزم ارائه گزارش و تحلیل دقیق و کامل از بودجه گردشگری و همچنین سازمان سرمایه‌گذاری دانست.
رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب‌وکار شورای اسلامی شهر تبریز در این خصوص اظهار داشت: بایستی دغدغه‌های حوزهٔ گردشگری و نیازهای آن در بودجه لحاظ شود تا بتوانیم آن‌طور که باید در این حوزه به نتایج مطلوب دست پیدا کنیم.
علیرضا نوای باغبان، دبیر کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این جلسه گفت: بر اساس ابلاغ وزارت کشور بایستی سهم درآمدی شهرداری از پروژه‌های سرمایه‌گذاری به‌صورت دقیق و مشروح اعلام شود و اینکه صرفا رقم مربوطه در بودجه مدنظر قرار گیرد، مورد قبول نخواهد بود.
وی ادامه داد: در خصوص گردشگری نیز بایستی دغدغه‌ها و نیازهای این حوزه احصا و به کمیسیون ارائه شود تا بتوانیم آن‌ها را در بررسی بودجه مدنظر قرار دهیم.
انتهای پیام/‌