خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اشاعه سازش محور دادگاه‌های صلح است

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | چهارشنبه، 17 بهمن 1403 - 18:30
سمنان- رئیس مرکز حل اختلاف کشور با بیان اینکه اشاعه سازش محور دادگاه‌های صلح است، گفت: دادگاه‌های صلح در دادگستری به منظور حرکت به سمت سازش و آشتی راه‌اندازی شده است.
صلح،سازش،اختلاف،آشتي،صادقي،قضائي،داوري

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام هادی صادقی بعد از ظهر چهارشنبه در همایش صلح بخشش و رضایت که در سالن همایش‌های دادگستری سمنان برگزار شد، بیان کرد: شوراهای حل اختلاف در زمینه صلح و سازش آمار موفقیت آمیزی دارند.
وی با بیان اینکه اشاعه سازش محور دادگاه‌های صلح است، گفت: دادگاه‌های صلح در دادگستری به منظور حرکت به سمت سازش و آشتی راه اندازی شده است.
رئیس مرکز حل اختلاف کشور با بیان اینکه ۵۰ درصد پرونده‌های قابل مصالحه با موفقیت به صلح و سازش ختم می‌شوند، تاکید کرد: ایجاد روابط صلح و آشتی بین مردم کارکرد مهم دادگاه‌های صلح است.
صادقی با بیان اینکه داوری در این دادگاه‌ها حکم می‌کند، بیان داشت: میانجی گران نقش مهمی در تسهیل فرآیند حل اختلافات دارند لذا باید از ظرفیت‌های آنها به خوبی بهره گیری شود.
وی با بیان اینکه ساماندهی داوری‌های غیرحرفه‌ای از جمله کارهایی است که دستگاه قضائی هر استان باید صورت دهد تا به سمت استفاده از نفرات خوب حرکت کنیم، گفت: تربیت داوران حرفه‌ای و مجرب برای ارتقا کیفیت خدمات قضائی خواسته ما است.
رئیس مرکز حل اختلاف کشور با بیان اینکه ما باید به سمت توسعه داوری‌های حرفه‌ای برویم، افزود: بنگاه‌های معاملات املاک و سایر اقشار جامعه که با قراردادهای مختلف سر و کار دارند، باید به اهمیت داوری حرفه‌ای توجه کنند.