خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

10 خانه ورزش روستایی دیگر در البرز تجهیز شد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 17 بهمن 1403 - 18:30
مراسم تجهیز 10 خانه ورزش روستایی در استان البرز امروز با حضور دبیر فدراسیون ورزش های روستایی، عشایری و بازی های بومی محلی برگزار شد.
روستايي،ورزش،ورزشي،روستاييان،تجهيز،ارتقاي،محلي،بهبود،امكانات ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، مراسم تجهیز 10 خانه ورزش روستایی در استان البرز امروز با حضور دبیر فدراسیون ورزش‌های روستایی، عشایری و بازی‌های بومی محلی برگزار شد تا گامی در جهت ارتقای ورزش‌های محلی برداشته شود و امکانات ورزشی به روستاییان برای بهبود سلامت و افزایش فعالیت‌های بدنی در دسترس قرار گیرد.
از مجموع 254 روستای البرز، پیش‌ازاین 205 خانه ورزش روستایی تجهیز شده بود و با تجهیز امروز، تعداد خانه‌های ورزش روستایی به 215 مورد رسید و تجهیز کمتر از 40 خانه ورزش روستایی باقی‌مانده تا تحقق کامل این پروژه در استان تحقق یابد و روستاییان بیشتری از امکانات ورزشی بهره‌مند شوند.
البرز در زمینه سرانه‌های ورزشی در زمره استان‌های آخر کشور قرار دارد و ورزش بخش روستایی نیز از این قاعده مستثنی نیست.
به همین دلیل، برای بهبود شرایط و ارتقای سرانه‌های ورزشی استان، نیاز به اقدامات اساسی و جدی احساس می‌شود تا بتوان این فاصله را کاهش داد و شرایط ورزشی را برای تمامی اقشار جامعه بهبود بخشید.
خانه‌های ورزش روستایی یکی از مهم‌ترین طرح‌ها در راستای توسعه و ترویج فعالیت‌های ورزشی در مناطق روستایی به شمار می‌روند که با هدف فراهم کردن شرایط برای ورزش و تفریحات سالم در روستاها تأسیس می‌شوند و نقش بسزایی در ارتقای سطح سلامت جسمانی، اجتماعی و روانی روستاییان دارند.
هدف از تجهیز خانه‌های ورزش روستایی، دسترسی عموم مردم به امکانات ورزشی، ارتقای سرانه‌های ورزشی و پر کردن اوقات فراغت روستاییان است.
با توجه به گسترش فناوری و افزایش استفاده از خودرو، تحرک در میان روستاییان کاهش یافته و این مسئله به‌عنوان یک زنگ خطر برای سلامت جامعه مطرح است.
خانه‌های ورزش روستایی به‌طور معمول شامل فضاهایی برای انواع فعالیت‌های ورزشی هستند و می‌توانند محل مناسبی برای ترویج و آموزش ورزش‌های بومی و محلی باشند که در فرهنگ و تاریخ هر منطقه ریشه دارند.
این نوع ورزش‌ها علاوه بر تقویت هویت فرهنگی، به گسترش فعالیت‌های بدنی می‌انجامند.
خانه‌های ورزش روستایی با فراهم آوردن امکانات ورزشی برای افراد ساکن در روستاها، به‌ویژه جوانان و کودکان، نقشی حیاتی در ارتقای کیفیت زندگی آن‌ها دارند.
این مراکز نه‌تنها در بهبود وضعیت جسمانی و روانی روستاییان مؤثرند بلکه می‌توانند به‌عنوان کانونی برای رشد و توسعه ورزش‌های بومی و محلی عمل کنند.
انتهای پیام/