خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صید سالانه 28 هزار تن آبزی در سیریک

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 17 بهمن 1403 - 19:30
مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به ظرفیت های سیریک در زمینه آبزی پروری، گفت: سیریک با بیش از 560 فروند شناور صیادی، بالغ بر 3 هزار و 500 نفر صیاد و با دارا بودن دو بندر صیادی، بالغ بر 28 هزار تن از صید سالانه استان را به خود اختصاص می دهد.
شهرستان،سيريك،تكثير،صيادي،شيلات،صيد،مركز،ميگو

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سیریک، مسعود بارانی با بیان اینکه شهرستان سیریک جایگاه ویژه‌ای در فعالیت‌های آبزی‌پروری و صیادی به ویژه در تکثیر میگو در استان هرمزگان دارد، اظهار داشت: این شهرستان با برخورداری از 15 مرکز تکثیر فعال و در حال احداث با بیشترین مرکز تکثیر میگو، به عنوان قطب تکثیر میگوی کشور مطرح است.
وی افزود: شهرستان سیریک با بیش از 560 فروند شناور صیادی، بالغ بر سه هزار و 500 نفر صیاد را تحت پوشش قرار می‌دهد و با دارا بودن دو بندر صیادی، دو موج‌شکن مردمی و چهار مرکز تخلیه صید، بالغ بر 28 هزار تن از صید سالانه استان را به خود اختصاص می‌دهد.
بارانی با تأکید بر لزوم فرهنگ‌سازی در زمینه صید مسئولانه و پایدار و پیشگیری از روش‌های صید مخرب، از تمامی ارگان‌ها، سازمان‌ها، نیروهای نظامی، انتظامی و فرمانداری‌ها خواست در این زمینه شیلات را حمایت و پشتیبانی کنند.
مدیرکل شیلات هرمزگان، توسعه تکثیر و پرورش میگو، توسعه پرورش ماهیان دریایی در قفس، احداث و استقرار زیستگاه مصنوعی در آب‌های سیریک، ایجاد نرسری و مرکز تکثیر ماهیان دریایی در سیریک و ارتقای خدمات‌رسانی به جامعه صیادی را از برنامه‌های مهم و در دست اجرای شیلات در شهرستان سیریک عنوان کرد.
در ادامه این نشست، محمدرضا پاکروان، فرماندار شهرستان سیریک، با بیان اینکه شیلات به عنوان یکی از محورها و ارکان‌های توسعه پایدار این شهرستان مطرح است، گفت: بدون شک فعالیت‌های شیلاتی زمینه‌ساز اشتغال و رونق اقتصادی در این شهرستان است.
پاکروان ضمن تشکر از اقدامات و تعاملات خوب در زمینه شیلاتی در شهرستان سیریک، ابراز امیدواری کرد با تداوم این فعالیت‌ها و تعاملات، شاهد رونق بیش از پیش اشتغال، تولید و اقتصاد در این شهرستان باشیم.
انتهای پیام/864/.