خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکمیل پروژه‌های رفع نقاط پرحادثه بوشهر تسریع شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 17 بهمن 1403 - 20:12
استاندار بوشهربا تأکید بر توجه به ایمن سازی جاده ها و معابر شهری گفت:پروژه های اصلاح و رفع نقاط حادثه خیز جاده های استان بوشهر، باید تا قبل از هفته پایانی سال، تکمیل شود.
بوشهر،استان،تصادفات،تردد،زارع،مصوبات،رانندگي،انقلاب،شهري،توج ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، ارسلان زارع شامگاه چهارشنبه در شورای راهبری کاهش تصادفات استان بوشهر با تبریک ایام‌الله دهه فجر روند پیروزی انقلاب اسلامی را برشمرد و اظهار داشت: امام راحل با مشارکت آحاد مردم و توکل بر قدرت لایزال الهی با وجود دسیسه‌ها و توطئه‌های رژیم پهلوی با حمایت استکبار جهانی توانستند پس از 15 سال به ایران برگردند و این انقلاب شکوهمند اسلامی را به پیروزی برسانند.
وی با بیان اینکه در آستانه چهل و هفتمین بهار پیروزی انقلاب اسلامی قرار داریم اضافه کرد: انقلاب اسلامی به رهبری مقام معظم رهبری مسیر تعالی خود را طی می‌کند و هر روز شاهد افتخارات جدیدی در بخش‌های مختلف هستیم.
استاندار بوشهر با تأکید بر توجه اجرایی شدن مصوبات جلسه شورای هماهنگی ترافیک استان گفت: این شورا مصوبات قابل توجه و خوبی داشته و بیش از 70 درصد این مصوبات عملیاتی شده است.
زارع ادامه داد: لازم است مصوبات این جلسه تا قبل از پایان سال و هفته‌های پایانی منتهی به نوروز عملیاتی شود تا شاهد کاهش تصادفات و ارتقا ایمنی تردد در محورهای مواصلاتی باشیم.
وی یکی از مسیرهای پر تردد و حادثه خیز استان بوشهر را محور دالکی به کنارتخته دانست و بیان کرد: بر اساس آمارها 25 درصد تردد ورودی و خروجی استان بوشهر در این محور انجام می‌شود.
استاندار بوشهر ادامه داد: اکنون روند اجرایی پروژه محور دالکی به کنارتخته در ساخت تونل، جاده و نصب علائم و دیگر نیازها تسریع یافته که تا پایان سال 1404 پروژه یاد شده تکمیل می‌شود و زیر بار ترافیک می‌رود.
زارع با بیان اینکه نیمی از فوتی تصادفات رانندگی در محورهای اصلی استان اتفاق می‌افتد اضافه کرد: خودروهای شوتی در اتفاق تصادفات جاده‌ای استان بوشهر نقش مهمی دارند که با عملیاتی شدن آیین‌نامه اجرایی قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی تحت عنوان کولبری و کالای ملوانی یا ته‌لنجی خودروهای شوتی در محورهای مواصلاتی استان بوشهر برچیده و منجر به کاهش تصادفات رانندگی در جاده‌ها می‌شود.
وی بخشی عمده‌ای از تصادفات فوتی را مربوط به موتورسواران دانست و بیان کرد: نهضت اهدا کلاه ایمنی و آموزش مقررات راهنمایی و رانندگی به موتورسواران استان بوشهر در دستور کار قرار گرفته شود تا شاهد جلوگیری از تصادفات فوتی این حوزه باشیم.
زارع بیان کرد: ایمن‌سازی جاده‌ها و معابر شهری، نصب علائم راهنمایی و رانندگی در حوزه‌های شهری و روستایی، افزایش ایمنی تردد شهروندان، آشکارسازی حریم راه‌های شهری و برون شهری، نورپردازی و نصب چراغ در راه‌ها به‌ویژه در نقاط حادثه‌خیز از مواردی مهمی است که باید مورد توجه باشد.
استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و افزایش تردد خودروها، لازم است ترافیک در مکان‌های پر تردد شهروندان ساماندهی شود.
وی ادامه داد: پروژه‌های اصلاح و رفع نقاط حادثه خیز جاده‌های استان، باید تا قبل از هفته پایانی سال، تکمیل شود.
انتهای پیام/190