خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یزد میزبان جشنواره قصه گویی با رکورد 35 هزار شرکت کننده

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 17 بهمن 1403 - 20:13
معاون فرهنگی کانون پرورش فکری از تلاش برای احیای سنت قصه گویی در خانواده ها خبر داد و اعلام کرد بیست و ششمین جشنواره بین المللی قصه گویی با حضور گسترده برگزار می شود.
جشنواره،فلاح،يزد،جايزه،كودكان،خبر

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، که اواخر بهمن‌ماه در یزد برگزار خواهد شد، امسال با حضور 35 هزار قصه‌گو رکوردی بی‌سابقه را ثبت کرده است.
فرهاد فلاح، معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، در نشستی خبری با حضور مسئولان و اهالی رسانه تأکید کرد که قصه‌گویی، مانند دوومیدانی که مادر ورزش‌هاست، نقش محوری در فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی دارد.
وی با اشاره به جایگاه ویژه قصه‌گویی در تربیت نسل‌های گذشته توسط مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها، از تلاش برای بازگرداندن این سنت به خانواده‌ها خبر داد.
به گفته وی، قصه امروز نه‌تنها در حوزه فرهنگ، بلکه در بازاریابی، برندینگ و حتی درمان کاربرد دارد.
فلاح همچنین اعلام کرد که امسال در بخش بین‌الملل جشنواره، تعداد شرکت‌کنندگان دو برابر شده و امید می‌رود نخستین جایزه جهانی قصه‌گویی نیز اهدا شود.
وی از تعیین جایزه ویژه مقاومت برای این دوره از جشنواره به‌منظور توجه به کودکان غزه خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این رویداد از طریق شبکه‌های داخلی و بین‌المللی، فرهنگ غنی ایران را به گوش جهانیان برساند.
انتهای پیام/781/.