لزوم توجه به نقش زنان در امنیت خانواده و جامعه
مدیر حوزه علمیه خواهران استان قم بر اهمیت نقش مادری و همسری زنان در ایجاد امنیت خانوادگی و اجتماعی تأکید کرد و از تأثیرات مثبت این همایش در گسترش اندیشه های اسلامی در حوزه زنان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، زهرا عزیزاللهی در آیین اختتامیه همایش ملی «زن، خانواده، امنیت» که در سالن آیتالله شرعی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران برگزار شد، از ارسال 327 مقاله به دبیرخانه همایش خبر داد و گفت: از این تعداد، 153 مقاله مربوط به بانوان و 18 مقاله از سوی آقایان ارسال شده بود.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان قم افزود: بیشتر مقالات در سه محور عمده امنیت دینی و اخلاقی، امنیت بهداشتی و روانی و امنیت جنسی و جنسیتی متمرکز بودند.
رئیس همایش «زن، خانواده و امنیت» همچنین به برگزاری 110 نشست علمی در طی این همایش اشاره کرد و گفت: استانهای قم، خراسان رضوی و تهران بیشترین میزبانی از این نشستها را بر عهده داشتند.
در این نشستها، 84 نفر از بانوان و 26 نفر از آقایان سخنرانی و مقاله ارائه کردند.
وی تصریح کرد: از مجموع مقالات پذیرش شده، هشت مقاله با رتبه علمی پژوهشی به عنوان مقالات برتر شناخته شدند و بقیه مقالات در رتبههای علمی ترویجی و تخصصی قرار گرفتند.
علاوه بر این، کتابی حاوی چکیده 94 مقاله با رتبه علمی پژوهشی و ترویجی چاپ شد.
عزیزاللهی در ادامه به اهمیت نقش زنان در خانواده پرداخت و گفت: نقش مادری و همسری، از ارزشمندترین و تاثیرگذارترین نقشهایی است که زنان ایفا میکنند.
او افزود: اگر این نقشها در جامعه آسیب ببینند، تأثیرات منفی آن در نقشهای اجتماعی زنان و به طور کلی در جامعه نمایان خواهد شد.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان قم بیان کرد: زن میتواند نمادی از تجملگرایی و تفاخر باشد، اما در عین حال میتواند به عنوان یک موجود تکاملگرا، از رشد خود و رشد اطرافیانش لذت ببرد.
زن در حقیقت خلیفه الهی است و میتواند در سایهی الهی از تاریکی به روشنایی برسد.
رئیس همایش «زن، خانواده و امنیت» ادامه داد: زن میتواند به نماد عفت آگاهانه و اختیار تبدیل شود یا ممکن است به عفت تحمیلی و انفعالی تبدیل گردد.
در صورتی که زن در شرایطی قرار گیرد که حجاب خود را کنار بگذارد، این اقدام برخلاف انتخاب آگاهانه و ارادی او است.
وی افزود: همچنین، زن ممکن است در برخی جوامع، تحت تاثیر مشکلات اخلاقی قرار گیرد، ولی در جوامعی که بر اصول و ارزشهای الهی استوارند، میتواند در نقش یک امنیتساز و حامی امنیت خانوادگی قرار گیرد.
عزیزاللهی گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی، همواره زن، خانواده و امنیت را بخشهای اصلی و حقیقی حکمرانی اسلامی دانستهاند.
برای تدوین تصویری جامع از جایگاه زن در بستر امنیت و خانواده، نیازمند یک رویکرد نظاممند، منسجم و عملی هستیم که همزمان با توجه به منابع معتبر علمی، هماهنگ با ارزشهای اسلامی باشد.
انتهای پیام/