خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 18 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترافیک روان در معابر و بزرگراه‌های تهران/ کنترل محسوس و نامحسوس سرعت غیر مجاز

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 18 بهمن 1403 - 08:06
رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک روان در معابر بزرگراه‌های شهر تهران خبر داد.
سرعت،خودرو،غيرمجاز،معابر،خلوت،عابر،تصادف،پياده

به گزارش مرکز جامع اطلاع رسانی، سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ، با اشاره به وضعیت ترافیک معابر پایتخت گفت: وضعیت تردد خودرو‌ها در ساعات ابتدایی روز پنج شنبه، نشاندهنده معابر و بزرگراه‌هایی خلوت است.
بارترافیکی در معابر خلوت صبحگاهی پایتخت مشاهده نگردیده و رفت و آمد خودرو‌ها به آسانی انجام پذیرفت.
وی در ادامه افزود: و، اما عواقب رانندگی با سرعت غیرمجاز در معابر خلوت، در صورتی که مقصر یک سانحه تصادف با داشتن سرعت غیرمجاز باشید، صدمه به خودرو طرف مقابل یا اشخاصی که سوار بر آن بوده‌اند، بسیار سخت و دردناک خواهد بود.
از آن بدتر شرایطی است که در سرعت غیرمجاز، در رویاروی با یک عابر پیاده قرار گرفته و به دلیل سرعت زیاد، قادر به کنترل خودرو خود نباشید؛ در این شرایط، بدون تمرکز و توجه به جلو همچنین آرامش خاطر، تبدیل به یک راننده پر مخاطره خواهید شد و نتیجه تلخ آنکه، تصادف با عابر پیاده متاسفانه حادثه‌ای ناگوار را در پی خواهد داشت.
هنگامی که با سرعت غیرمجاز به ویژه با فاصله زیاد از سرعت‌های ثبت شده در تابلو‌های راهنمایی و رانندگی در حال راندن خودرو خود هستید؛ کنترل خودرو برایتان سخت خواهد شد.
تصورش را بکنید که در این شرایط با مانعی (اعم از این که یک خودرو یا شخص و ...
باشد)؛ رو‌به‌رو می‌شوید.
با در نظر داشتن سرعت غیر مجاز، نمی‌توانید به موقع عکس العمل لازم را نشان داده و باعث به خطر انداختن جان خود و دیگران می‌شوید.