خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 18 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۳ درخواست فعالان اقتصادی لرستان از رئیس سازمان بازرسی

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 18 بهمن 1403 - 09:24
خرم آباد- رئیس اتاق بازرگانی خرم آباد ۲۳ درخواست و مشکل فعالان اقتصادی لرستان را با رئیس سازمان بازرسی کل کشور مطرح کرد.
بازرسي،اقتصادي،سازمان،كشور

به گزارش خبرنگار مهر، محمد خاکی صبح پنج شنبه در جریان نشست فعالان اقتصادی لرستان با رئیس سازمان بازرسی کل کشور اظهار داشت: خوشبختانه آقای دکتر خدائیان به واسطه تجربه و چرخش و گردش شغلی که در سطح کلان کشور داشته‌اند بر موضوعات اقتصادی و قوانین و مقررات مرتبط با حوزه کسب و کار وقوف و اشراف کامل دارند و جای خوشحالی است که امروز در جمع فعالان اقتصادی و مدیران دستگاه‌های اجرایی حضور پیدا کردند.
وی با بیان اینکه سازمان بازرسی همواره نهایت همکاری با اتاق بازرگانی را داشته است، بیان کرد: ۲۳ مورد را یادداشت کرده‌ام که کتباً هم تقدیم رئیس سازمان بازرسی کل کشور خواهد شد.
خبر در حال تکمیل است...