خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 18 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهارت آموزی باعث توسعه زیرساخت‌های جدی‌تر می‌شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 18 بهمن 1403 - 11:13
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: مهارت تلفیقی از علم هنر و تجربه است که تلفیق آنها یک خصلت انباشتی نسبت به علم دارد و باعث توسعه زیرساخت های جدی تر می شود اما آموزش به تنهایی منجر به مدرک گرایی می شود.
كشور،تاير،مهارت،كوير،مردمي،علم،صنعت،ارزش،دانش،آموزش،مجموعه،ت ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، غلامحسین محمودی درمراسم افتتاح مرکز آموزش قطب صنعت تایر کشور، شرکت کویر تایر را مجموعه دانش بنیان مردمی و باعث افتخار دانست و اظهار داشت: بر اساس سنت نبوی و اخلاق اسلامی بخشش، محبت کردن، فداکاری در راه رضای خدا و مردم به معنای ماندگاری و مانایی است و با چنین سنتی اسلامی زندگی می‌کنیم.
وی افزود: در علوم اجتماعی، هرچه برای مسائل اجتماعی هزینه شود چند برابر افزایش یافته و ثروت خلق و ایجاد می‌کند و این بر اساس سنت نبوی است که باعث خلق ارزش و اشتغال آفرینی می‌شود.
کویر تایر با سرمایه‌گذاری مردم تشکیل و ارزش افزوده عظیمی تولید کرده است
وی حضور در شرکت کویر تایر را باعث خرسندی دانست و تاکید داد: این مجموعه که با سرمایه‌گذاری مردم تشکیل و ارزش افزوده عظیمی تولید کرده یک شجره طیبه است که خیرات و برکاتی برای آینده و استان دارد و زنجیره‌های ارزش تولید می‌کند و این رویکرد با ایجاد مشارکت و اقتصاد مردمی میسر شده که در دنیا اتفاق افتاده است و در کشور ما ضروری‌تر است.
رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور افزود: در ارزش گذاری شرکت‌ها به دارایی‌های آنها توجه می‌شود دانش، هوش و علم از ملاک‌های شرکت‌های موفق است به گونه‌ای که برخی از آنها دارایی فیزیکی ندارند اما به شدت رشد می‌کنند و هوش و دانش و علم بالایی دارند.
رونمایی از مرکز آموزش با رویکرد مهارت، در قطب صنعت تایر کشور
وی تاکید کرد: زمانی در کشور پیشرفت کرده و بدون توجه بر مسایلی مانند تحریم‌ها رشد می‌کنیم که دارایی‌های ناملموس، علم و دانش خود را گسترش دهیم.
باعث خرسندی است که کویر تایر امروز با همان رویه نبوی، با سرمایه گذاری مردم شکل گرفته و مرکز آموزش با رویکرد مهارت، در قطب صنعت تایر کشور از رونمایی می‌شود.
محمدی گفت: مهارت تلفیقی از علم هنر و تجربه است که تلفیق آنها یک خصلت انباشتی نسبت به علم دارد و باعث توسعه زیرساخت‌های جدی‌تر می‌شود اما آموزش به تنهایی منجر به مدرک گرایی می‌شود.
فرد مهارت را، در یک فرایند و پروسه عملی و آموزشی و تلفیقی کسب می‌کند و دریک محیط آموزش واقعی و عملی مهارت به دست می‌آورد.
نظام پرداخت‌ها در کشور عادلانه و کارشناسانه نیست
مدیرعامل شرکت کویرتایر نیز در این مراسم اظهار داشت: نظام پرداخت‌ها در کشور متاسفانه عادلانه و کارشناسانه نیست.
این نقیصه بزرگ پرداخت‌ها را باید در مجلس به شکلی که است رفع نقص کنید و عدم پویایی و نقطه اوج و ترقی مربوط به همین موضوع وابسته است و آن را در کویرتایر آزمایش کردیم و اگر کویرتایر پاینده و بالنده است و با نام یک مشوق صنعتی مطرح است به همین موضوع ارتباط دارد.
سید محمدحسین زینلی با بیان اینکه بحث مهارت افزایی در کویرتایر پیاده سازی شده است، افزود: کویرتایر یک بارگاه مردمی اقتصادپایه است و مقام معظم رهبری نیز بر مردمی شدن اقتصاد تاکید دارند و این موضوع در کویرتایر اجرایی شده است.
ثبت 12 رکورد منحصر به فرد در صنعت کشور توسط کویرتایر
زینلی بیان کرد: کویر تایر یک نمونه ملموس و عینی و قابل ارائه است و 12 رکورد منحصر به فرد در صنعت کشور را توانسته به نام خود به ثبت برساند و 27 سال از زمان شکل گیری این مجموعه مردم پایه می‌گذرد.
مدیرعامل شرکت کویرتایر بیان کرد: این مجموعه مردمی اقتصادپایه با اعتماد مردم توانست به این جایگاه برسد و توانست کارهای بزرگی را انجام دهد و اعتماد بزرگترین سرمایه ملی است.
ناکارآمدی خود را نباید پای تحریم بگذاریم
وی ادامه داد: گرد تایر از دود برای ریه خطرناک‌تر است اما اعتماد به کمک ما آمد و توانستیم تایر سبز سازگار با محیط زیست را طراحی و تولید کنیم و نشان دانش بنیان را توانسته‌ایم دریافت کنیم.
زینلی با تاکید بر اینکه ناکارآمدی خود را پای تحریم نباید بگذاریم، گفت: می‌توان کار کرد.
ما که از کشور دیگر وارد نشده‌ایم و به بحث مشوق‌های مالیاتی توجه داشته باشید و قدر سرمایه گذاران را بدانید.
انتهای پیام/ 257