خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 18 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۱۶ اصله گرده بنه قاچاق در استان اردبیل

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 18 بهمن 1403 - 11:30
اردبیل - مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل از کشف ۱۶ اصله گرده بنه قاچاق جنگلی توسط ماموران یگان حفاظت منابع طبیعی این استان خبر داد.
طبيعي،منابع،اردبيل،قاچاق،استان،جنگلي،حفاظت

محمود قلی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به کشف ۱۶ اصله گرده بنه قاچاق جنگلی توسط مأموران یگان حفاظت اردبیل، اظهار کرد: این مقدارگرده بنه جنگلی که از استان‌های همجوار توسط افراد سودجو وارد اردبیل شده بود در یکی از کارگاه‌های چوب بری در اردبیل با هوشیاری نیروهای پاسگاه ویژه منابع طبیعی شهرستان اردبیل با همکاری کالای قاچاق استان کشف شد.
وی با بیان اینکه در این ارتباط یک نفر متخلف دستگیر و با تشکیل پرونده برای رسیدگی به مراجع قضائی استان معرفی شدند، گفت: نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان به صورت شبانه روزی و با کنترل گلوگاه‌های قاچاق با متخلفان برخورد جدی خواهند کرد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل بیان کرد: حفاظت از منابع طبیعی و تلاش برای مبارزه با قاچاق چوب‌آلات جنگلی وظیفه همگانی بوده و انتظار می‌رود در این زمینه مردم همکاری و مشارکت لازم را داشته باشند و با مشاهده چنین مواردی مراتب را اطلاع رسانی کنند تا از تخریب منابع طبیعی جلوگیری شود.
قلی‌زاده ادامه داد: از مردم و دوستداران طبیعت تقاضا داریم در صورت مشاهده تخریب منابع طبیعی و قاچاق هر گونه فرآورده‌های جنگلی و مرتعی توسط افراد سودجو و فرصت طلب مراتب را به شماره تلفن‌های رایگان ۱۵۰۴ و ۱۳۹ به صورت شبانه روزی مرکز فرماندهی یگان حفاظت منابع طبیعی استان اطلاع دهند.