خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 18 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تامین 1000 مگاوات برق خورشیدی در تابستان آینده 1404

تسنیم | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | پنجشنبه، 18 بهمن 1403 - 11:53
وزیر کشور از تأمین یک هزار مگاوات برق از انرژی خورشیدی خبر داد و گفت: با این میزان انرژی برق تولیدی وارد مدار و بخشی از ناترازی های انرژی رفع می شود.
انرژي،خورشيدي،برق،توليد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، اسکندر مؤمنی در حاشیه آیین آغاز پنج طرح نیروگاه خورشیدی در سمنان، افزود: تولید حدود یک‌هزار مگاوات برق از نیروگاه‌های خورشیدی در دست اقدام است و پیش‌بینی می‌شود تابستان سال آینده با آغاز اوج گرما، این میزان انرژی برق تولیدی وارد مدار و ناترازی‌های انرژی رفع شود.
وی با بیان اینکه بن‌بستی در کشور در حوزه انرژی وجود ندارد و به دست نخبگان و متخصصان داخلی، مشکلات در بخش ناترازی انرژی رفع می‌شود، اظهار داشت: راهی جز توسعه انرژی خورشیدی وجود ندارد و انرژی بستر همه کارها در کشور است.
وزیر کشور با اشاره به مزایای نیروگاه‌های خورشیدی نسبت به نیروگاه‌های وابسته به سوخت‌های فسیلی، اعلام کرد: هزینه تولید و نگهداری در نیروگاه‌های خورشیدی کمتر و قابل مقایسه با دیگر روش‌های تولید برق نیست.
انتهای پیام/363/