ایجاد امید و اعتمادسازی مهمترین مأموریت روابط عمومیها است
بوشهر- رئیس شورای اطلاعرسانی دولت گفت: ایجاد امید و اعتمادسازی مهمترین مأموریت روابط عمومیها است.
به گزارش خبرنگار مهر، الیاس حضرتی صبح پنجشنبه در نشست با مدیران روابط عمومی استان بوشهر اظهار کرد: روابط عمومیها نقش مهم و تأثیرگذاری را دارند و باید با توسعه ارتباطات خود با جامعه هدف، زمینه تأثیرگذاری بیشتر را فراهم کنند.
وی کشف و نشر حقیقت را از مهمترین رسالتهای روابط عمومیها دانست و اضافه کرد: باید با تولید محتوای درست، حقیقت را در قالب یک بستهبندی مناسب تولید و سپس انتشار داد.
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت با بیان اینکه روابط عمومیها باید برای سلیقههای مختلف تولید محتوا داشته باشند تاکید کرد: مردم مخاطب ما هستند و موضوع کار ما باید با محوریت مردم و ارتباط با مردم شکل بگیرد.
وی ایجاد امید و اعتمادسازی را مهمترین مأموریت روابط عمومیها دانست و تصریح کرد: کارهای خوب بسیاری در نقاط مختلف کشور صورت گرفته که باید تصویر خوبی را از این خدمات در ذهن مردم ایجاد کنیم.
حضرتی سفر رئیس جمهور به استان بوشهر را فرصت خوبی برای امیدآفرینی در بین مردم دانست و تاکید کرد: باید با اطلاعرسانی مناسب از خدمات امید را در جامعه تقویت کنیم.