خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 18 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تخصیص 1000 میلیارد تومان اعتبار برای احیای مجموعه زندیه

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 18 بهمن 1403 - 12:53
شهردار شیراز از تخصیص یک هزار میلیارد تومان اعتبار برای احیا و بازآفرینی مجموعه تاریخی زندیه و تلاش برای بهره برداری از فاز نخست این طرح در نیمه اول سال آتی خبر داد.
شيراز،زنديه،تاريخي،شهرداري،اسدي،شيرازي،تبريز

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، محمدحسن اسدی در همایش نجوم و فیزیک دانشگاه شیراز اظهار داشت: تلاش می‌کنیم با سازمان یونسکو ارتباط برقرار کرده و داشته‌های شیراز مانند مجموعه تاریخی زندیه را ثبت جهانی کنیم.
وی با بیان اینکه شهرداری شیراز در کنار تمام فعالیت‌های عمرانی به مسائل فرهنگی نیز می‌پردازد، تصریح کرد: شهرداری شیراز و شورای اسلامی شهر کار احیا و بازآفرینی مجموعه تاریخی زندیه را با تأمین اعتبار یک‌هزار میلیارد تومان آغاز کرده است.
اسدی، احیای میدان توپخانه و نقاره‌خانه را از دیگر اقدامات شهرداری شیراز در این راستا عنوان کرد و افزود: تلاش می‌کنیم تا در نیمه اول سال آینده فاز اول پروژه زندیه را افتتاح کنیم.
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه شیراز به عنوان یک شهر کهن تاریخی و با فلاسفه و شعرای بزرگ شناخته می‌شود، گفت: پیشرفت امروز را مدیون بزرگانی هستیم که شالوده و بنیان‌های علمی را پی‌ریزی کردند، بنابراین باید قدر تاریخ، داشته‌ها و فرهنگ خود را بدانیم.
شهردار شیراز با یادآوری اینکه علامه قطب‌الدین شیرازی در تبریز دفن شده است، گفت: بنا داریم در صورت امکان، مناسب بودن شرایط و قبول همکاری مسئولان در تبریز، به مقبره قطب‌الدین شیرازی رسیدگی ویژه داشته باشیم.
انتهای پیام/424/.