ظرفیت نخبگان در توسعه استان مرکزی بهکار گرفته میشود - تسنیم
استاندار مرکزی با تاکید بر اهمیت حضور نخبگان و مفاخر در توسعه فرهنگی و اجتماعی، گفت: ظرفیت نخبگان در توسعه استان مرکزی به کار گرفته می شود.
![استان،مركزي،آموزشي،توسعه،مدارس،جمهور،خيرين،فضاهاي،اشاره،زندي ...](https://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim/Uploaded/Image/1403/11/11/1403111123142011932019763.jpg)
به گزارش تسنیم از اراک، مهدی زندیه وکیلی پیش از ظهر امروز در آیین افتتاحیه آموزشگاه شهید مدافع سلامت غلامحسین نادری، با اشاره به نقش خیرین در توسعه عدالت آموزشی، اظهار داشت: ما در استان مرکزی، به کمک خیرین و حمایت دولت، شاهد پیشرفت چشمگیری در حوزه مدرسهسازی بودهایم، اگر چه هنوز در برخی مناطق پرتراکم با کمبود فضاهای آموزشی روبهرو هستیم، اما در نقاط روستایی و کمبرخوردار تقریباً هیچ مدرسهای باقی نمانده که ساخته نشده باشد.
وی افزود: بسیاری از خیرین ما از قشر ثروتمند جامعه نیستند، بلکه با اندیشه والا و دل بزرگ، تمامی دارایی خود را وقف توسعه آموزشی کردهاند ضمن اینکه این مدرسه با مشارکت خیرین و حمایتهای نوسازی مدارس احداث شده است.
کیفیت ساخت این مجموعه، علیرغم استفاده از مصالح معمولی، بسیار بالاست و جزو پروژههای شاخص استان محسوب میشود.
زندیه وکیلی ادامه داد: رئیس جمهور بر توسعه انرژیهای تجدیدپذیر تأکید ویژهای دارد و ما نیز در استان مرکزی نهضتی بزرگ در این زمینه آغاز کردهایم، ضمن اینکه این طرح در مدت کوتاهی به نتایج مثبتی رسیده و گزارش آن به رئیس جمهور ارائه شده و با اجرای برنامههای پیشبینی شده است.
وی افزود: در دو تا سه سال آینده میزان تولید انرژی تجدیدپذیر در استان فراتر از نیاز استان خواهد رفت و حتی مازاد آن در سطح ملی مورد استفاده قرار خواهد گرفت که این اقدام نه تنها به تأمین پایدار انرژی کمک میکند، بلکه در کاهش آلودگی هوا و بهبود شرایط زیستمحیطی نیز تأثیرگذار خواهد بود.
استاندار مرکزی با اشاره به اهمیت معرفی چهرههای علمی و مفاخر استان، از برنامهریزی برای ارتقای جایگاه انجمن مفاخر استان، گفت: استان مرکزی همواره نخبگان برجستهای در سطح کشور داشته و حضور و معرفی آنان میتواند الگویی برای نسل جوان باشد.
تلاش ما این است که مفاخر علمی و فرهنگی این دیار به درستی معرفی و مورد تکریم قرار گیرند.
زندیه وکیلی بر اهمیت حضور نخبگان و تلاشهای جهادی در استان تأکید کرد و گفت: در دوران کرونا شاهد فداکاریهای زیادی از سوی کادر درمان بودیم.
بسیاری از عزیزان کادر درمان، بدون توجه به خطرات، در خدمت مردم بودند و برخی از آنها حتی جان خود را فدای سلامت دیگران کردن و این نوع جانفشانیها در تاریخ کشورمان فراموش نشدنی است.
وی به تأثیر آموزشهای پیشرفته و تخصصی در استان اشاره کرد و افزود: استان مرکزی همیشه مهد نخبگان بوده و بسیاری از پزشکان و متخصصان کشور از این دیار برخاستهاند که این مسئله نشان دهنده ظرفیتهای علمی و فرهنگی استان است.
گسترش عدالت آموزشی و کیفیت فضاهای آموزشی در استان مرکزی
استاندار مرکزی ادامه داد: ما در برخی از روستاهای استان با مشکلاتی مانند کمبود سرویسهای بهداشتی در مدارس مواجه بودیم و هم اکنون بیش از 3400 مدرسه فاقد سرویس بهداشتی مناسب هستند، ضمن اینکه این موضوع که در مناطق روستایی بسیار حاد است، نیازمند توجه ویژه و برنامهریزی جهادی است.
وی افزود: در استان مرکزی برنامههایی برای رفع این مشکلات در دست اقدام است و این نهضت جهادی با هدف ارتقای کیفیت زندگی دانشآموزان و بهبود شرایط فضاهای آموزشی در روستاها آغاز شده که در راستای سیاستهای دولت و طبق دستورات رئیس جمهور، ما تلاش داریم تا مشکلات زیرساختی استان را برطرف کنیم، با توجه به اینکه یکی از اولویتهای دولت، توسعه فضاهای آموزشی و ایجاد شرایط بهتر برای آموزش نسل آینده است، در این مسیر تمامی تلاش خود را برای حل مشکلات آموزشی استان بهکار خواهیم گرفت.
زندیهوکیلی با تاکید بر ضرورت اصلاحات در سیستم گرمایشی مدارس استان و از بین بردن مدارس کانکسی، گفت: در حال حاضر در استان مرکزی هیچ مدرسه کانکسی یا کپری نداریم و تمامی مدارس از نظر امکانات بهروز و استاندارد شدهاند.
استاندار مرکزی به آغاز دورهای جدید از توسعه در استان مرکزی اشاره و تصریح کرد: در سایه دستورات رئیس جمهور و همکاری مردم استان، ما وارد دوره جدیدی از توسعه شدهایم که در آن رفاه اجتماعی، سیاسی و اقتصادی به مردم استان به بهترین شکل ممکن ارائه خواهد شد و این مسیر به همکاری تمامی گروههای سیاسی و اجتماعی نیاز دارد و در کنار نمایندگان مجلس، مشی رئیس جمهور را در استان دنبال خواهیم کرد.
انتهای پیام/711/