خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 18 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توسعه زیرساخت‌های پژوهشی در کشاورزی قم با کشت گیاهان دارویی - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 18 بهمن 1403 - 14:13
معاون پژوهش و فناوری مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی قم از ایجاد مجموعه ای از گیاهان دارویی و جذب اعتبارات پژوهشی برای پروژه های تحقیقاتی در سال جاری خبر داد.
مركز،كشاورزي،علمي،گياهان،تحقيقاتي،قم،فناوري،تحقيقات

مهدی خجسته کی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم از راه‌اندازی مجموعه‌ای از گیاهان دارویی با 45 گونه مختلف در استان خبر داد و اظهار داشت: این مجموعه شامل گیاهان بومی و غیر بومی است که هدف آن توسعه پژوهش‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی است.
وی افزود: در راستای گسترش فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی، یک هکتار باغ رزماری در ایستگاه پردیسان به عنوان یکی از گیاهان دارویی کشت شده است.
همچنین در سال جاری، این مرکز موفق به جذب بیش از 10 میلیارد ریال اعتبار برای پروژه‌های تحقیقاتی شد.
خجسته کی ادامه داد: مرکز تحقیقات قم با هدف افزایش بهره‌وری تولید، نقش مهمی در انتقال فناوری و دانش به بخش‌های کشاورزی ایفا می‌کند.
این مرکز با داشتن 9 عضو هیات علمی و 7 پژوهشگر، در طراحی و تدوین الگوهای کشت و نظارت بر اجرای آن‌ها با سازمان جهاد کشاورزی استان همکاری دارد.
وی در ادامه، از رشد 220 درصدی فضای استقرار شرکت‌های فناور در مرکز تحقیقات و رشد 100 درصدی حمایت مالی از این شرکت‌ها خبر داد و آن را یکی از دستاوردهای مهم مرکز در سال جاری دانست.
معاون پژوهش و فناوری مرکز تحقیقات قم همچنین از برگزاری چندین رویداد علمی و فناوری ملی و بین‌المللی توسط مرکز خبر داد و تأکید کرد که این اقدامات در جهت توسعه علمی کشاورزی و منابع طبیعی و حل مشکلات تولید کشاورزی انجام شده است.
وی با اشاره به همکاری موثر مرکز با سازمان جهاد کشاورزی، ابراز امیدواری کرد که این همکاری‌ها منجر به افزایش بهره‌وری کشاورزی و خودکفایی بیشتر کشور در تولید غذاهای سالم و باکیفیت شود.
انتهای پیام/