برش شهرستانی سند فرهنگی همدان تدوین شود
معاون سیاسی استاندار همدان گفت: موضوعی که درباره سند فرهنگی همدان به نظر می رسد نیاز بوده لحاظ شود برش شهرستانی سند است تا در اجرا فرمانداران و دیگر دستگاه های اجرایی اهتمام لازم را داشته باشند.
![سند،فرهنگي،استان،همدان،برنامه،تدوين،اعتبار،اجرايي،اجتماعي،اب ...](https://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim/Uploaded/Image/1403/11/18/140311181419388432083723.jpg)
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حمزه امرایی ظهر امروز در جلسه شورای اجتماعی استان با بیان اینکه سند فرهنگی استان برشی از سند فرهنگی کشور است که در سال 1401 توسط شهید رئیسی رونمایی شده است اظهار داشت: استان همدان در زمان هشتمین استان بوده که این سند را رونمایی کرده است.
معاون سیاسی استانداری همدان با این توضیح که فلسفه تدوین این سند اجرایی، ایجاد همگرایی، انسجام و جلوگیری از پیشگیری و بخشی نگری در این حوزه بین نهادهای های متولی است گفت: سند فرهنگی استان همدان در 7 فصل تدوین شده است اما موضوعی که درباره سند به نظر می رسد نیاز بوده لحاظ شود برش شهرستانی سند است تا در اجرا فرمانداران و دیگر دستگاههای اجرایی اهتمام لازم را داشته باشند.
مسعود ویژه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان نیز در این جلسه اظهار داشت: در سند فرهنگی استان در قالب 5 مسئله اولیه پنج کمیته اجتماعی زنان و خانواده دینی فرهنگ و رسانه و..
تشکیل شده و 65 سوال طراحی گردید سپس پرسشنامه ای طراحی شده و در نهایت 30 مسئله مشخص و اولویت ها مشخص شدند.
وی افزود: در سال 1400 5 مسئله استان شامل تضعیف بنیان خانواده و کاهش جمعیت، نابسامانی در مدیریت ادارات و اثرات فرهنگی اجتماعی و اقتصادی آن، ضعف در تولید و خدمات فرهنگی کمرنگ شدن مشارکت های مردمی افزایش آسیب های اجتماعی و فضای مجازی و ...
معین و با برنامه ها با اسناد بالادستی سنجیده و بر اساس آن اقداماتی در کمیته های تخصصی طراحی شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان افزود: بسیاری از دستگاهها در این بازه زمانی برنامه های خود را بر اساس سند آماده کردند اما طی این چند سال به دلیل عدم تخصیص اعتبار مناسب، سند به طور کامل اجرایی نگردید.
وی عنوان کرد: تاکید استاندار همدان بر این است که یکی از منابع مورد استفاده برای سند توسعه و پیشرفت همین سند فرهنگی استان باشد که پیش بینی می شود در همین راستا سند مهندسی فرهنگی استان نیز عملیاتی گردد.
سید مهدی وفایی نیز در این جلسه اظهار داشت: سند فرهنگی روندی را طی که متاسفانه گروههای فرهنگی و غیره در زمان تدوین سند همراهی نکردند و عده ای از دوستات که علاقه مند بودند همکاری کرده و سند تدوین شد.
وی با بیان اینکه به صورت کشوری برای هر استان 30 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد تا سند اجرایی شود گفت: با وجود این مسائل هر دستگاههای که برنامه ای ارائه داد ما آنها را کمک کردیم و اینکه میگویند سند ابلاغ نشده است باید بدانند که سند در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شده و به منزله ابلاغ است و لازم نیست که تک به تک به دستگاهها ابلاغ شود.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان همدان ادامه داد: اگرچه شورای عالی انقلاب فرهنگی اعتبار قول داده را اختصاص نداد اما هر دستگاهی برنامه مدونی بیاورد ما به آنها کمک کرده و اعتبار می دهیم چرا که سند لازم الاجراست.
انتهای پیام/