خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 18 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای ۵ پروژه راهداری در شهرستان کوهبنان

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 18 بهمن 1403 - 15:00
کرمان_ مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان با اشاره به اجرای ۵ پروژه راهداری در شهرستان کوهبنان گفت: سه پروژه مهم روکش آسفالت در این شهرستان ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
كوهبنان،روكش،آسفالت،شهرستان،پروژه

به گزارش خبرنگار مهر، علی عبداللهی، ظهر پنجشنبه ۱۸ بهمن ماه در حاشیه جلسه بررسی پروژه‌های راهداری شهرستان کوهبنان گفت: سه پروژه مهم این شهرستان از جمله اجرای روکش آسفالت محور کوهبنان به زرند، کمربندی کوهبنان تا معادن همکار و پروژه روکش آسفالت سه راهی دشتخاک به کوهبنان بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند.
وی با اشاره به پیشرفت ۳۵ درصدی پروژه روکش آسفالت کوهبنان_ به بافق یزد افزود: نقطه حادثه خیز دهستان جور به کوهبنان با اعتباری معادل ۱۸۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات استان کرمان نیز در دست اقدام است،.
وی ادامه داد: همچنین برای احداث جاده روستایی درب هود شهرستان کوهبنان به طول ۴ کیلومتر درخواست اعتبار شده است.