خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 18 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مارسلو کفش‌هایش را آویخت - تسنیم

تسنیم | ورزشی | پنجشنبه، 18 بهمن 1403 - 15:52
مدافع پیشین تیم ملی فوتبال برزیل و رئال مادرید به طور رسمی اعلام بازنشستگی کرد.
رئال،مادريد،قهرماني،باشگاه،مارسلو،حضورش،تجربه،فلوميننزه

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مارسلو امروز (پنجشنبه) در سن 36 سالگی به 19 سال حضورش در سطح حرفه‌ای فوتبال جهان پایان داد و به طور رسمی اعلام بازنشستگی کرد.
او که سابقه بازی در تیم‌های فلومیننزه، رئال مادرید و المپیاکوس را دارد، آخرین تیمی که در آن عضویت داشت تیم فلومیننزه برزیل بود که بین سال‌های 2023 و 2024 دومین دوره حضورش در آن را تجربه کرد.
دوران درخشان مارسلو اما مربوط به 16 سال حضورش در رئال مادرید می‌شود.
این مدافع برزیلی بین سال‌های 2007 تا 2022 در عضویت این باشگاه بود و در این سال‌ها 25 قهرمانی از جمله 6 قهرمانی در لالیگا و 5 قهرمانی در لیگ قهرمانان را با کهکشانی تجربه کرد.
او در این سال‌ها در 545 بازی برای رئال مادرید به میدان رفت و آمار 38 گل‌زده و 103 پاس‌گل را از خود برجای گذاشت.
در بخشی از ویدئویی که به مناسبت بازنشستگی او در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو ضبظ شده، او می‌گوید: «در 18 سالگی، رئال مادرید سراغ من آمد و من در نهایت به این تیم پیوستم.
می‌توانم با افتخار بگویم که من یک مادریدی واقعی هستم.
16 فصل حضور در رئال، کسب 25 جام قهرمانی، 5 قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا که یکی از آنها را به عنوان کاپیتان تجربه کردم و خیلی شب‌های جادویی دیگر در برنابئو.
رئال مادرید باشگاهی منحصربه‌فرد است.
مادریدیسمو (طرفدار رئال مادرید بودن) احساسی غیرقابل توصیف است».
باشگاه رئال مادرید هم با انتشار بیانیه‌ای ابراز علاقه و مراتب قدردانی خود به مارسلو را اعلام و تأکید کرد او بخشی از تاریخ این باشگاه و یکی از اسطوره‌های بزرگ باشگاه رئال و فوتبال جهان است.
انتهای پیام/