شناسایی نخبگان حقوقی از دوران دانشجویی
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه از تدوین برنامه هایی برای شناسایی نخبگان حقوقی از دوران دانشجویی خبر داد.
![قضائيه،قوه،انساني،حقوقي،منابع،موحدي،لرستان،معاون،امور،فرهنگي ...](https://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim/Uploaded/Image/1403/11/18/1403111815340843832084133.jpg)
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، حمیدرضا موحدی، ظهر امروز، در دیدار با دانشگاهیان لرستان، تاکید کرد که حوزه منابع انسانی یکی از ارکان اصلی هر تشکیلات است.
او همچنین تصریح کرد که اگر در بخشهای آموزش، فرهنگ سازمانی و رفتار حرفهای مشکلاتی وجود داشته باشد، این مسائل به ساختار سازمانی قوه قضائیه بازمیگردد.
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه همچنین بیان کرد که ترک موقعیتهای مدیریتی برای بسیاری از افراد دشوار است، اما اعتقاد دارد که توفیق در مسئولیتها وابسته به عنایت الهی است.
موحدی به تعامل میان حوزه قضاوت و وکالت اشاره کرد و گفت که این همافزایی یکی از مهمترین زمینههای پیشرفت حوزه حقوقی کشور است.
وی همچنین به قدمت رشته حقوق در لرستان اشاره کرد و خاطرنشان کرد که اساتید برجسته دانشگاه این استان نقش اساسی در تربیت حقوقدانان و کارشناسان حقوقی ایفا کردهاند.
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه در ادامه افزود که همافزایی میان دانشگاه و قوه قضائیه منجر به تربیت نیروهای متخصص در لرستان شده است.
بهگفته موحدی، در حال حاضر 92 درصد از نیروهای حقوقی لرستان از میان نیروهای بومی تأمین میشوند که آمار کمنظیری در سطح کشور است.
او همچنین از مشکل بیکاری در لرستان سخن گفت و ابراز امیدواری کرد که با تقویت ارتباط میان دانشگاه و بازار کار، این مشکل کاهش یابد.
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه افزود که کشور از ظرفیتهای علمی و انسانی بالایی برخوردار است، اما بهرهبرداری صحیح از این ظرفیتها نیازمند برنامهریزی دقیق و همکاری همهجانبه است.
موحدی تأکید کرد که جامعه حقوقدانان، وکلای دادگستری و کارشناسان رسمی، سرمایههای ارزشمندی هستند که باید در مسیر توسعه و پیشرفت کشور از آنها بهره گرفت.
وی همچنین افزود که ایجاد فرصتهای شغلی برای نخبگان، بهویژه در استانهایی که نرخ بیکاری بالا دارند، باید در اولویت قرار گیرد.
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه در ادامه بر اهمیت استقلال حوزههای حقوقی و قضائی تأکید کرد و گفت که این استقلال تنها با حضور نیروهای متخصص ممکن است.
موحدی همچنین از تدوین برنامههایی برای شناسایی نخبگان حقوقی از دوران دانشجویی خبر داد و گفت که این افراد برای فعالیت در قوه قضائیه آماده خواهند شد.
او از اهمیت انعقاد تفاهمنامههای همکاری میان قوه قضائیه و دانشگاهها سخن گفت و افزود که این تفاهمنامهها میتوانند بستر مناسبی برای شناسایی و حمایت از استعدادهای برتر حقوقی فراهم کنند.
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه تأکید کرد که توجه به مهارتآموزی و آموزش عملی، بهویژه در حوزه حقوق، ضرورتی انکارناپذیر است و دانشگاهها باید دانشجویان را برای فعالیتهای عملی نیز آماده کنند.
انتهای پیام/ 644/.