عکسهای حضرت امام خمینی (ره) در تبعید و قبل از پیروزی انقلاب
در باشگاه خبرنگاران جوان آخرین اخبار انتخابات، حوادث، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، ورزشی، ایران، جهان و آمریکا را بخوانید. کلیپ، عکس، فیلم و نرمافزار دانلود کنید.
تبعید حضرت امام (رحمةاللهعلیه) به نوفل لوشاتو پاریس با افشاگری حضرت امام علیه تصویب لایحه کاپیتولاسیون و اقدام رژیم پهلوی به تبعید ایشان آغاز گردید.
اقامت امام خمینی (ره) در ترکیه نیز یازده ماه طول کشید و ایشان در روز سیزدهم مهر ماه سال ۱۳۴۴ به همراه فرزندشان آیت الله حاج آقا مصطفی از ترکیه به تبعید گاه دوم، که کشور عراق بود اعزام شدند و حدود ۱۴ سال در شهر نجف اشرف اقامت گزیدند.
تبعید سیزدهساله رهبر کبیر انقلاب به عراق و شهر نجف، تأثیراتی نمایان در تکوین نهضت اسلامی داشت.
سرانجام در ۲۲ بهمن ماه سال ۵۷ رخدادی عظیم به وقوع پیوست و با به ثمر نشستن رهبری حکیمانه حضرت امام (رحمةاللهعلیه) از یک طرف و جانفشانی بی نظیر مردم دراجرای رهنمودهای امام و مراد خود، افقی جدید برای رهایی و آزادی تمامی ملل مستضعف جهان گشوده شد و انقلاب اسلامی به پیروزی رسید.