خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 18 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأیید آسیب‌دیدگی «لیچا» از ناحیه رباط صلیبی - تسنیم

تسنیم | ورزشی | پنجشنبه، 18 بهمن 1403 - 16:12
همان طور که برخی رسانه های انگلیسی در روزهای اخیر به آن اشاره کرده بودند، مدافع آرژانتینی منچستریونایتد از ناحیه رباط صلیبی مصدوم شده است.
منچستريونايتد،مارتينس،ناحيه،آسيب،باشگاه،فصل

به گزارش خبرگزاری تسنیم، باشگاه منچستریونایتد در حالی یکشنبه شب در چارچوب هفته بیست‌وچهارم لیگ برتر انگلیس و در ورزشگاه اولدترافورد با نتیجه 2 بر صفر مغلوب کریستال‌پالاس شد که در آن بازی لیساندرو مارتینس ملقب به «قصاب» دچار مصدومیت بدی از ناحیه زانو شد و در دقیقه 82 جای خود را به ماتیس دلیخت داد.
باشگاه منچستریونایتد با انتشار بیانیه‌ای رسمی در تشریح آخرین وضعیت مدافع آرژانتینی‌اش اعلام کرد؛ لیساندرو مارتینس از ناحیه رباط صلیبی آسیب دیده است و ارزیابی آسیب برای تعیین مسیر درمانی مناسب و بازه زمانی توانبخشی (ریکاوری) وی ادامه دارد.
شبکه تلویزیونی «اسکای اسپورتس» همبر خبر داد، منچستریونایتد برای بازی‌های باقیمانده فصل جاری احتمالاً مارتینس را در اختیار نخواهد داشت.
لیچای 27 ساله این فصل در 32 بازی برای منچستریونایتد به میدان رفته و آمار دو گل‌زده و 2 پاس‌گل را از خود برجای گذاشته است.
انتهای پیام/