39 طرح عمرانی در مهران به بهره برداری رسید
همزمان با هفتمین روز از دهه مبارک فجر 39 طرح عمرانی در شهرستان مهران به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم از ایلام، رضا دارابی امروز با حضور در مهران و بهرهبرداری از پروژه های این شهرستان با اشاره به دغدغههای دولت برای رفاه مردم، اظهار داشت: 39 پروژه عمرانی به مبلغ 418 میلیارد تومان که توسط بخش خصوصی سرمایهگذاری شده است در شهرستان مهران به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی در ادامه با اشاره به نهضت کلی مسکن، گفت: در قالب خانهسازی برای مردم، زمینهای رایگان به شهروندان داده شده و با تسهیلاتی که فراهم شده، آوردهای نیز از سوی خود مردم برای ساخت این خانهها وجود دارد.
معاون عمرانی استاندار ایلام از ارائه خدمات به زائران در شهر مهران و تأمین آب و برق برای عشایر و پاسگاههای استانی خبر داد.
دارابی تصریح کرد: به برکت اربعین و امام حسین(ع)، پروژههای عظیمی در شهرستان مهران انجام شده و زیرساختهای عمرانی مربوط به اربعین تعریف و به مبلغ 314 میلیارد تومان پروژهها در این شهرستان تعریف شده است.
وی در ادامه به مشکلات جابهجایی زائران در ایام اربعین اشاره کرده و گفت: برای اورهال اتوبوسها 30 میلیارد تومان اختصاص داده شده است، همچنین 44 میلیارد تومان برای مبلمان شهری شهر مهران در نظر گرفته شده است.
معاون عمرانی استاندار ایلام با تأکید بر اینکه مهران به عنوان گرانیگاه اربعین شناخته میشود، ادامه داد: مسیرهای مهران باید استاندارد باشند و شهرداری مهران درآمد چندانی ندارد که این کمکها ضروری است.
دارابی به ظرفیتهای اقتصادی و زیرساختی مهران اشاره کرد و افزود: این شهر در حوزه بازارچه مرزی، نفت و زیرساختها ظرفیتهای بینظیری دارد که نیازمند توجه و کار بیشتر است.
وی خاطرنشان کرد: منطقه آزاد مهران با مالیات کم و ظرفیت مناسب برای سرمایهگذاری تولیدکنندگان میتواند به رشد اقتصادی و ارزش افزوده در این منطقه کمک کند.
فرماندار مهران هم گفت: 158 هزار میلیارد ریال برای پروژه کلان سامانه گرمسیری هزینه شده است، 13 هزار هکتار از 18 هزار هکتار سامانه گرمسیری در حوزه جغرافیای مهران است.
علی عباس شریفی به مشکلات آبی شهرستان مهران اشاره و اضافه کرد: منابع آبی شهر مهران و صالح آباد تأمین شود.
وی به شروع فعالیت میدان نفتی چنگوله اشاره و اضافه کزد: با اعتبار 101 هزار میلیارد تومان، این پروژه میتواند اشتغالزایی برای یک هزار و 500 تا 2 هزار نفر ایجاد کند.
شریفی در خصوص صادرات غیرنفتی از مرز مهران نیز یاداور شد: این منطقه سالانه بین یک و نیم تا دو میلیارد دلار صادرات غیرنفتی دارد و در حوزه گردشگری مذهبی نیز سالانه هشت میلیون نفر از مرز مهران تردد میکنند.
فرماندار مهران همچنین در خصوص پروژههای بهداشتی و آبرسانی مهران هم ادامه داد: برای اولین بار در استان، 20 کیلومتر خط آبرسانی به 170 خانوار عشایر در مهران انجام شده است.
وی از افتتاح 50 واحد مسکونی برای محرومان خبر داد و گفت: این پروژه با اعتبار 40 میلیارد تومان در حال اجراست.
شریفی در خصوص مبلمان شهری نیز توضیح داد: حدود 110 میلیارد تومان از محل اربعین به شهرداری مهران اختصاص داده شده است که 45 میلیارد تومان آن برای خیابان اصلی و 10 میلیارد تومان برای پروژههای دیگر هزینه خواهد شد.
امام جمعه مهران با تأکید بر اهمیت اشتغال به عنوان یکی از مسائل کلیدی جامعه، گفت: اشتغال زایی به عنوان فرهنگ کار باید بازتعریف شود و ذهنیت جوانان و افراد جویای شغل باید در مورد اشتغال زایی تغییر کند چرا که کار کردن فقط جذب در دستگاه های اداری نیست.
حجتالاسلام والمسلمین سید عبدالله امینی، افزود: امروزه اشتغالزایی بر پایه مهارتآموزی استوار است و جوانان باید به سمت یادگیری مهارتهای جدید بروند و در این راستا استفاده از ظرفیت های مراکز آموزشی مانند فنی و حرفهای و دانشگاههای علمی کاربردی تاثیرگذار است.
وی در خصوص کسب مزایای مهارتآموزی هم افزود: مهارتآموزی زودبازده است و امکان راه اندازی یک کسب و کار در کمترین زمان کوتاه با هزینه اندک فراهم شده و اشتغال زایی با فراگیری مهارتآموزی در قالب کسب و کارهای خانگی یا کارگاههای کوچک زودبازده امکان پذیر است و این رویکرد میتواند به جوانان برای دست یابی به استقلال مالی کمک کند.
امام جمعه مهران بر لزوم تغییر ذهنیت عمومی نسبت به مهارتآموزی تأکید و اضافه کرد: اگر باورهای شغلی تغییر نکند، تولید ملی رونق نمیگیرد و مشکل بیکاری حل نمیشود و بنابراین باید جوانان را به سمت مهارتآموزی سوق داده شوند.
انتهای پیام/180/