خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 18 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شکست رایزنی‌ها درباره تشکیل دولت لبنان در لحظات آخر

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 18 بهمن 1403 - 18:24
رسانه‌های لبنانی اعلام کردند که رایزنی‌ها درباره تشکیل دولت جدید این کشور در آخرین لحظات و به‌علت اختلاف درباره اسامی وزرای شیعه به نتیجه نرسید.
كابينه،تشكيل،لبنان،رئيس،كشور

به گزارش مشرق، نواف سلام نخست وزیر مأمور تشکیل کابینه لبنان پس از دیدار با جوزف عون رئیس جمهور و نبیه بری رئیس مجلس این کشور کاخ بعبدا را بدون گفتگو با خبرنگاران ترک کرد.
خبرنگار المنار اعلام کرد که رایزنی‌ها درباره تشکیل کابینه لبنان در لحظات آخر شکست خورد و علت آن اختلاف نظر درباره اسامی وزرای شیعه کابینه بوده است.
خبرنگار المنار تأکید کرد که آنچه امروز در روند تشکیل کابینه لبنان اتفاق افتاد، در تاریخ تشکیل دولت‌ها در این کشور بی سابقه بوده است.
رساه‌های لبنانی امروز از نشست سه جانبه «جوزف عون» رئیس جمهور، «نواف سلام» نخست وزیر مأمور تشکیل کابینه و «نبیه بری» رئیس مجلس لبنان با حضور «محمود مکیه» دبیرکل شورای وزیران این کشور خبر داده و ابراز امیدواری کرده بودند که روند تشکیل کابینه به مراحل پایانی رسیده است.