خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 18 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازداشت سارقان مسلح طلا و جواهرات گردشگران

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | پنجشنبه، 18 بهمن 1403 - 19:06
اهواز - دادستان عمومی و انقلاب کرخه از بازداشت یکی از سارقان مسلح طلا و جواهرات در این شهرستان خبر داد.
شناسايي،دستور،قرار،ملكشاهي،سارقان،مسلحانه،قضائي

به گزارش خبرنگار مهر، امین ملکشاهی عصر امروز پنجشنبه در گفتگویی رسانه‌ای اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت مسلحانه طلا و جواهرات از خانواده‌هایی که برای تفریح به زمین‌های کشاورزی و حاشیه جاده اصلی محور اهواز – شوش مراجعه می‌کردند، شناسایی و دستگیری عاملان این سرقت‌ها در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: سارقان که سه نفر با سر و صورت پوشیده و سوار بر موتورسیکلت بودند، پس از شناسایی طعمه‌های خود، با تهدید، زور و تیراندازی با سلاح کمری اقدام به بریدن النگوها از دستان زنان در حضور همسرانشان می‌کردند.
دادستان کرخه تصریح کرد: با انجام اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی، یکی از سارقان با هویت مشخص شناسایی و با دستور قضائی در یک عملیات منسجم دستگیر و پس از اقرار به سرقت‌های مسلحانه با صدور قرار قانونی روانه زندان شد.
ملکشاهی تأکید کرد: برخورد قاطع با جرایم خشن و مخلان امنیت عمومی در دستور کار دستگاه قضائی قرار دارد و با مجرمان بدون اغماض برخورد خواهد شد.