خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 18 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش فعالیت تعداد ۷ واحد نانوایی نان کامل در زنجان

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 18 بهمن 1403 - 19:53
زنجان - مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از فعالیت ۷ واحد نانوایی تولید نان کامل در سطح شهر زنجان خبر داد.
نان،توليد،آرد،استان،طرح،زنجان،گندم،زماني،غله،نانوايي،دانه،يا ...

به گزارش خبرگزاری مهر، ولی الله زمانی، اظهار کرد: حسب پیگیری‌های بعمل آمده و با تصویب کارگروه گندم، آرد و نان استان، آرد کامل جهت تولید نان کامل در ۷ واحد نانوایی لواش و سنگک در سطح شهر اختصاص یافت.
زمانی با بیان اینکه تاکنون ۷ واحد تولید نان کامل شروع کار کرده است، گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته تولید نان کامل در واحدهای نانوایی منتخب سطح شهر زنجان و شهرستانهای تابعه تا آخر سال ۱۴۰۴ مطابق چشم انداز تولید نان کامل به ۸۴ در کل استان خواهد رسید.
وی با بیان اینکه قیمت نان کامل از طریق متولیان امر ۶۵۰ تومان اعلام شده افزود: هم اکنون در مناطق مختلف شهرزنجان از جمله گلشهر فاز ۳، میدان ولیعصر (عج)، خیابان ۴۵ متری انصاریه، وحیدیه خیابان شعبان، گوی نگین، کوی فرهنگ، چهارراه معلم روبروی شرکت نفت این نانوایی‌ها فعال بوده و نسبت به ارائه خدمات به همشهریان عزیز اقدام می‌نمایند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: از آنجایی که دانه گندم حاوی بسیاری از عناصر مورد نیاز ضروری بدن افراد است در صورتی که کل دانه به آرد و نان تبدیل شود بسیاری از مشکلات گوارشی و تغذیه‌ای مرتفع می‌شود، لذا در طرح احیای نان کامل تلاش می‌شود حداکثر خواص گندم در نان بروز یابد تا مصرف کنندگان علاقه مند به نان کامل از آن بهره‌ی بیشتری ببرند.
زمانی یادآور شد: در استان زنجان پتانسیل تولید آرد کامل به واسطه‌ی وجود تقریبی ۶ کارخانه و ۱ شرکت تولید آرد وجود دارد که مزیت بزرگی است که با استاندارد جدید آرد، ویرایش هفتم امکان تولید با سیستم‌های موجود نیز فراهم می‌باشد همچنین انتخاب نانوایان برتر و علاقه مند گام بعدی برای پیوستن به این طرح است که بایستی با دقت نظر و بر اساس تجربیات گذشته از ایشان صورت پذیرد.
مدیر کل غله استان در پایان یادآور شد: با اجرای این طرح از نظر اقتصادی، سلامتی، بهداشتی و اجتماعی فرصت‌هایی ایجاد می‌شود که عمدتاً این مزایا را نمی‌توان با شاخص‌های مالی ارزیابی نمود، لذا اجرای کامل این طرح مستلزم رفع موانع، مشارکت عمومی و اراده‌ی جمعی مجریان و ذیربطان بوده که شیوه جدیدی در ایمنی و امنیت غذایی در نظام حکمرانی جامعه ایجاد خواهد نمود.