خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 18 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توسعه متوازن شرق تا غرب مازندران ضروری است

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 18 بهمن 1403 - 20:30
رئیس امور استان ها سازمان برنامه و بودجه کشور، گفت: توسعه متوازن از شرق تا غرب مازندران را دنبال می کنیم.
مازندران،استان،اعتبارات،ساري،مديريت،توسعه،درصد،افزايش،برنامه ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، امیدعلی پارسا امروز در آیین معارفه رییس جدید سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران در ساری، اظهار داشت: یکی از اقدامات اساسی که آن را در مازندران دنبال می‌کنیم توسعه متوازن استان از شرق تا غرب مازندران است.
وی با بیان اینکه برنامه‌های تکمیلی طرح‌ها کامل نمی‌شود، گفت: تخصیص اعتبارات عمرانی 19 درصد است برنامه تکمیل طرح‌ها محقق نمی‌شود و اتمام پروژه‌ها به درازا کشیده است.
رئیس امور استان‌ها سازمان برنامه و بودجه، افزود: اصلاح نظام هزینه‌ای در استان یک ضرورت مهم است که آن را دنبال می‌کنیم.
پارسا با تاکید بر لزوم رشد اعتبارات استانی، عنوان کرد: رشد اعتبارات استانی 35 درصد است، اما مشکلات حل نمی‌شود و نیاز است در یک دوره و بازه زمانی دو تا 3 ساله مشکل رسیدگی شود.
وی گفت: نیاز به افزایش بهره‌وری در مازندران داریم و اگر 10 درصد بیشتر از ظرفیت فعلی بهره‌وری افزایش یابد با این اقدام تخصیص اعتبارات استان نیز افزایش خواهد یافت.
عبدالرضا کریم‌پور ملکشاه، رئیس جدید سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مازندران نیز با اشاره به اینکه منابع اندک استانی حرکت به سمت توسعه را کند می‌کند، خاطرنشان کرد: با همکاری استاندار و نمایندگان می‌توانیم سهم اعتبارات ملی را افزایش دهیم.
وی افزود: کشاورزی بخش عمده اقتصاد مازندران را تشکیل می‌دهد و لازم است به سمت اقتصاد نوین در استان حرکت کنیم.
کریم پور ملکشاه افزود: با حمایت مدیران مازندران کارخانه‌های خلاق و نوآور راه اندازی شود و مدیریت نتیجه محور را به صورت جدی در استان اجرایی کنیم و انجام کار کارشناسی در اولویت است.
عالیه زمانی، نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی هم گفت: سال‌ها است با نسخه‌های مشابه در استان مازندران مدیریت صورت می‌گیرد و نیازمند تغییراتی در امور هستیم.
وی رویکرد برنامه هفتم‌ را رویکرد مسئله محور دانست و به پتانسیل‌های استان مازندران اشاره کرد و ادامه داد: دولت چهاردهم از این ظرفیت‌ها لازم است استفاده کند.
نماینده مردم مازندران در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: مازندران و گیلان پیرترین استان‌های کشور هستند و استان قطب کشاورزی کشور است اما این شاخص در اعتبارات ملی لحاظ نمی شود.
علی بابایی کارنامی، نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی هم خواستار تغییر نگاه بودجه‌ای به مازندران شد و یادآوری کرد: حدود 40 درصد تولید ناخالص داخلی کشور از آن مازندران است.
تمام شاخص‌های استان باید براساس این نگاه توسعه دیده شود و سازمان برنامه و بوجه کارشناسی در موضوعات مختلف مازندران ورود کند.
وی تاکید کرد: استان مازندران کسری برق دارد و در مهار آب و توسعه زیرساخت جاده نیز مشکل داریم.
انتهای پیام/