خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفت وگوی سخنگوی دولت با استاندار کرمان درباره حادثه مرگبار واژگونی اتوبوس دانش آموزان

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | پنجشنبه، 18 بهمن 1403 - 22:58
سخنگوی دولت با استاندار کرمان درباره حادثه واژگونی اتوبوس حامل دانش آموزان گفت‌و‌گو کرد و ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های جان باختگان، آخرین وضعیت مجروحان و علت حادثه را جویا شد.
اتوبوس،حادثه،واژگون،مصدوم،كرمان،تاكيد

فاطمه مهاجرانی در این تماس تلفنی با تاکید بر ضرورت رعایت پروتکل‌های سفر دانش آموزان علل این اتفاق را جویا شد و بر خدمت رسانی هرچه بیشتر به آسیب دیدگان حادثه واژگونی اتوبوس تاکید کرد.
سخنگوی دولت همچنین ضمن تسلیت به بازماندگان این حادثه تلخ با خانواده جانباختگان اظهار همدردی کرد.
اتوبوس حامل دختران دبیرستان فرزانگان عصر پنجشنبه در بازگشت از اردوی شهداد به سمت شهر کرمان واژگون شد که در اثر آن ۶ نفر جان باختند و ۲۷ نفر مصدوم شدند.
مصدومان حادثه بلافاصله تحت درمان قرار گرفتند که بنا به اعلام اورژانس حال دو مصدوم وخیم گزارش شده است.
سرپرست فرمانداری کرمان اعلام کرد که براساس شواهد موجود ترمز اتوبوس بریده و در لاین مخالف واژگون شده است.