دست رد اهالی جنوب سوریه به بسته معیشتی ارتش اسرائیل
اهالی روستای «المعلقه» در جنوب سوریه با رد کمکهای غذایی ارتش اشغالگر اسرائیل، از نظامیان اسرائیلی خواستند هرچه سریعتر خاک سوریه را ترک کنند.
به گزارش مشرق، ارتش اسرائیل روز چهارشنبه در تلاشی برای جلب نظر مردم این استان، بستهای از کمکهای غذایی را به ساکنان روستای المعلّقة در جنوب این استان پیشنهاد داد.
بااینحال، مردم روستا این کمکها را رد کرده و از نیروهای اشغالگر خواستند که هرچه زودتر منطقه را ترک کنند و به جایی که از آن آمدهاند، بازگردند.
به گفته منابع محلی که با العربی الجدید گفتوگو کردهاند، این نخستین باری نیست که نیروهای اشغالگر تلاش میکنند با ارائه کمک، دل مردم منطقه را به دست آورند.
این منابع تأکید کردند که چنین اقداماتی هرگز نگاه مردم به این رژیم را تغییر نخواهد داد، چراکه آن را یک اشغالگر و غاصب سرزمین و خانههایشان میدانند.
«خضر العقلة» یکی از ساکنان روستای المعلّقة، ، در این باره گفت که او پس از بحث و جدل با نیروهای رژیم صهیونیستی، آنها را از خانه یکی از بستگانش بیرون کرد.
این فرد توضیح داد که سخنگوی نیروهای اشغالگر تلاش کرد خویشاوندش را متقاعد کند که اسرائیل «یک کشور دوست» است و خواهان صلح برای خود و مردم سوریه است و ارائه این کمکها نیز نشانهای از حسن نیت آنهاست.
بااینحال، العقلة قاطعانه این کمکها را رد کرد و خطاب به آنها گفت: «از روستا و از جولان ما خارج شوید!
شما متجاوز و اشغالگر هستید و ما نه کمکهای شما را میخواهیم و نه حضورتان را در سرزمین خود تحمل میکنیم».
بر اساس اظهارات سعید المحمد، از فعالان منطقه، رژیم صهیونیستی تلاش دارد پس از شکست در ترساندن مردم و مقاومت ساکنان روستاهای السویسة و طرنجة، از طریق ارائه کمک، مردم قنیطره را به پذیرش حضور اشغالگران در منطقه متقاعد کند.
او در گفتوگو با العربی الجدید تأکید کرد: «نیروهایی که اسناد و مدارک مردم این منطقه را در ساختمان استانداری و دادگاه به آتش کشیدند تا حقوق آنها را بر املاک و داراییهایشان از بین ببرند، نمیتوانند دوست ما باشند و کمکی از روی حسن نیت ارائه دهند».
المحمد همچنین افزود: «رژیم صهیونیستی پایگاههای خود را در منطقه تقویت کرده است و نیروهایی که از ساختمانهای استانداری و دادگاه عقبنشینی کرده بودند، اکنون در دو پایگاه قرص النفل و الحمیدیه که طی هفتههای اخیر تجهیز شدهاند، مستقر شدهاند».
او تأکید کرد که رژیم اشغالگر تنها از همان راهی که وارد شد، یعنی با زور اسلحه، بیرون رانده خواهد شد.
سعید المحمد اعلام کرد که بر اساس برآوردهای میدانی و اطلاعات جمعآوریشده از فعالان محلی، تعداد نظامیان اشغالگر صهیونیست که وارد استان قنیطره شده و در پایگاههای تازه تأسیس مستقر شدهاند، تاکنون به حدود ۳۰۰ نفر رسیده است.
این نیروها در ۱۲ نقطه مختلف در سطح استان پراکنده شدهاند و بیشترین تجمع آنها در مناطق هموار و دشتهای جنوبی استان دیده میشود.
المحمد همچنین از نگرانی گسترده مردم استان قنیطره نسبت به طرحهای رژیم صهیونیستی برای احداث شهرکهای اشغالی در زمینهایی که در جنوب استان تخریب و تسطیح شدهاند، خبر داد.
وی تأکید کرد که اخبار و گمانهزنیهایی درباره طرحی وجود دارد که بر اساس آن، رژیم صهیونیستی قصد دارد افرادی را که خانههایشان در تجاوز اخیر به غزه تخریب شده، به این مناطق اشغالی منتقل کند.