خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عابدینی: کارزار انتخابات فدراسیون فوتبال دعوا می‌شود/ آمده‌ام بازی را عوض کنم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | جمعه، 19 بهمن 1403 - 11:12
نامزد انتخابات فدراسیون فوتبال می‌گوید که در کارزار انتخابات بعد از ۲۱ بهمن ماه دعوا می‌شود.
انتخابات،عابديني،فدراسيون،فوتبال

امیر عابدینی نامزد انتخابات فدراسیون فوتبال درباره اینکه وضعیت انتخابات را تا اینجا چطور می‌بیند، اظهار کرد: تقریبا قطعی شده که ۳ نفر در مرحله اول تایید شدند.
دستگاه‌های نظارتی در مرحله بعدی ورود پیدا می‌کنند که فکر می‌کنم آنها تا ۲۱ بهمن ماه نظر خود را اعلام می‌کنند.
او درباره اینکه کارزار انتخابات فدراسیون فوتبال را تا اینجا چطور می‌بیند، گفت: فعلا کارزار انتخابات دوستانه است و بعد از ۲۱ بهمن ماه دعوا می‌شود.
عابدینی درباره اینکه فکر می‌کند روند انتخابات به چه شکل شود، گفت: یک روند روتینی انتخاب رئیس فدراسیون فوتبال و اعضای هیئت رئیسه داشته است که همه این باور را دارند.
این صحبت‌ها مطرح می‌شود که مثلا تاج اگر کاندید شود باز هم رای می‌آورد.
من آمده‌ام که بازی را عوض کنم.
عابدینی درباره اینکه گفته می‌شود شاید او در روز آخر به نفع مهدی تاج کنار بکشد، گفت: نه، این چه سوالی است.