خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روایت سه زائر از سفر نورانی عمره دانشجویی+فیلم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | جمعه، 19 بهمن 1403 - 12:13
سه دانشجوی ایرانی که با کاروان عمره دانشجویی به سرزمین وحی مشرف شده اند، از لحظات خاص این سفر و احساسی که در مکه و مدینه تجربه کرده اند، می گویند. از شکرگزاری تا نیابت از عزیزان، سفری که برایشان رنگ و بوی معجزه داشت.
سفر،عمره،مشرف،توفيق،دانشجوي،معنوي،خدا

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مدرس دانشگاه فردوسی مشهد، از اینکه برای نخستین بار به این سفر معنوی آمده، احساس شکرگزاری عمیقی دارد.
او می‌گوید: «بین این همه مشتاق که ثبت‌نام کرده بودند، خدا را شاکرم که این توفیق نصیب من شد.
الحمدلله، لحظاتی فراموش‌نشدنی را تجربه کردم و از تمام دست‌اندرکاران که برای این سفر زحمت کشیدند، صمیمانه تشکر می‌کنم.»
حنانه شیخ حسنی، دانشجوی زیست‌شناسی دانشگاه سمنان، این سفر را یک معجزه واقعی می‌داند.
او با احساسی خاص می‌گوید: «من این عمره را به نیابت از پدر و مادرم انجام می‌دهم، چون آن‌ها برای این سفر خیلی تلاش کردند.
وقتی طواف می‌کردم، احساس کردم دعای آن‌ها با من است و سهمی در این حال معنوی دارند.»
.
مهدیه عباسی، دانشجوی پزشکی، برای دومین بار است که به مکه و مدینه مشرف می‌شود.
او می‌گوید: «خدا را شکر که این سعادت دوباره نصیبم شد.
آرزویم این است که همه مسلمانان، به‌ویژه مردم عزیز ایران، این توفیق را پیدا کنند و به این سرزمین مقدس مشرف شوند.»
عمره دانشجویی برای این سه زائر، سفری بود که نه‌تنها قلبشان را آرام کرد، بلکه خاطراتی را برایشان رقم زد که تا همیشه در ذهن و دلشان باقی خواهد ماند.
انتهای پیام/