خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیات طرح ۴ ماهه جبرانی تولید

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 19 بهمن 1403 - 14:24
معاون وزارت صمت گفت: تنفس حداقل ۶ ماهه تعهدات مالی واحد‌های تولیدی به دستگاه‌ها و تامین مداوم گاز و برق تا پایان خرداد از جمله تمهیدات طرح ۴ ماهه جبرانی حمایت از تولید است.
توليد،توليدي،صنايع،وزارت،معدن،توليدكنندگان،جبران،بسته،تجارت، ...

ابراهیم شیخ معاون صنایع عمومی وزارت صمت درباره جزئیات طرح ۴ ماهه جبرانی تولید از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تولیدکنندگان گفت این بسته در راستای جبران کاهش تولید است.
وی افزود: طبق این بسته تامین مداوم گاز و برق از ابتدای اسفندماه تا پایان خردادماه صورت می‌گیرد و تولیدکنندگان می‌توانند اقدام به جبران در تولید کنند.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: بر اساس این طرح، تنفس حداقل ۶ ماهه تعهدات مالی نظیر پرداخت چک‌های سر رسید شده برای واحد‌های تولید به سازمان‌های مالیاتی، برق و بیمه و سایر نهاد‌ها میسر شده است.
وی افزود: ایجاد مسیر سبز گمرکی با حداقل تشریفات جهت ترخیص اجزا و قطعات واحد‌های تولیدی توسط گمرک، لزوم تحقق تامین ارز ثبت سفارش‌های مواد اولیه و اجزا و قطعات واحد‌های تولیدی از جمله این موارد است.
شیخ به بازنگری و افزایش سهمیه بندی گازوئیل واحد‌های تولیدی مطابق با برنامه تولید ۱۴۰۴ اشاره کرد و گفت: سهمیه بیشتری از طریق سامانه سدف برای درخواست کنندگان در استان‌های مختلف در نظر گرفته شده است.
به گفته وی، تامین نیاز ارزی و ریالی واحد‌های متقاضی خرید دیزل ژنوراتور، تولید حداکثری مواد اولیه در زنجیره تولید توسط صنایع مادر (پتروشیمی، فولادی، مس، آلومینیوم و ...) از جمله موارد مهم حمایتی در بسته جبران تولید است.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت از پرداخت‌های متناسب دستمزد به کارگران خبر داد و گفت: کارفرمایان در کارگاه‌ها و بنگاه‌های تولید جهت فعالیت مستمر واحد‌ها در روز‌های تعطیل و عادی دستمزد‌های خوبی به نیروی انسانی پرداخت می‌کنند که انگیزه تولید داشته باشند.
وی افزود: بنابراین امکان تولید مستمر و فعال کردن حداکثر ظرفیت تولید تا سه شیفت کاری توسط واحد‌های تولیدی در چهار ماه فراهم شده است و در این زمینه از تولیدکنندگان حمایت می‌شود.
منبع: تسنیم