خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برداشت ۲.۵ تن گندم از مزارع بوشهر پیش‌بینی می‌شود

مهر | استان‌ها | جمعه، 19 بهمن 1403 - 14:24
بوشهر- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بوشهر گفت: برداشت ۲.۵ تن گندم از مزارع بوشهر برای سال زارعی جاری در کشت آبی پیش بینی می شود.
گندم،مزارع،بوشهر،شهرستان،كشت،اراضي،هكتار،ديم،جوي

به گزارش خبرنگار مهر، محمود کیهان ظهر جمعه در بازدید از مزارع کشت گندم آبی در روستای آبطویل گفت: شهرستان بوشهر با هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی گندم آبی و ۱۰ هزار هکتار اراضی گندم دیم یکی از شهرستان‌های ده گانه استان است که به دلیل نوسانات جوی شدید و خشکسالی‌های پیاپی که امسال هم همچون سال گذشته شاهد آن هستیم، کشت دیم را کلاً از دست داده‌ایم و در کشت آبی نیز انتظار داریم که عملکرد در هر هکتار بین ۲ تا ۲.۵ تن برداشت باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بوشهر با اشاره به اینکه استفاده از تکنولوژی‌های جدید از سوی کشاورزان در مزارع به عنوان یک اهرم کمک کننده می‌باشد افزود: استفاده کردن از روش‌های آبیاری قطره‌ای، استفاده از تکنولوژی‌های جدید در بحث تغذیه مزارع مانند استفاده از پهباد های در کودکی به محصول گندم که امروز توسط یکی از مزارع کشاورزان پیشرو ما در روستای آب طویل استفاده شده به عنوان تغذیه گیاهی در این شرایط جوی و اقلیمی نقش بسزایی در میزان برداشت گندم دارد.
وی استفاده از این روش را دارای مزایای بسیاری عنوان نمود و افزود: با استفاده از این پهباد، دیگر نیازی به ورود ماشین آلات کشاورزی در مزارع برای کود دهی نیست و از سویی می‌توانیم با میزان کمتری کود مورد نیاز گیاه را در اختیار گندم قرار بدهیم و از سوی دیگر هزینه‌های کارگری و مدت زمان مورد نیاز هم صرفه جویی صورت می‌گیرد.
کیهان با اشاره به اجرای طرح جهش تولید در سطح شهرستان بوشهر تصریح کرد: یکی از طرح‌های خیلی خوبی که برای دومین سال پیاپی هم زمان در سایر کشور در بیش از ۵۰۰۰ هکتار اراضی دیم شهرستان بوشهر با نظارت سه کارشناس در حال اجراست.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بوشهر یادآور شد: به دلیل نوسانات جوی و خشکسالی که اتفاق افتاد، انتظار داریم که عملکرد را در واحد سطح افزایش دهیم و از سوی دیگر اصلاح الگوی کشت را انجام بدهیم به این شکل که کشت‌های جایگزین به جای غلات در سطح اراضی مانند حبوبات، گیاهان دارویی، گیاهان روغنی و دانه‌های روغنی را جایگزین گندم کنیم.