خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام جمعه اردستان: مردم با وجود تمام مشکلات در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور پرشور خواهند داشت

مهر | استان‌ها | جمعه، 19 بهمن 1403 - 15:24
اردستان-امام‌جمعه اردستان گفت: انقلاب اسلامی ایران ۴۶ سال است که مردم آن را گرامی می‌دارند و امسال نیز مردم علی‌رغم همه گلایه‌ها و کم‌کاری‌های برخی مسئولان، حضور پرشور خواهند داشت.
انقلاب،ايمان،اردستان،بهمن،امام،روز،دهشيري،شهرستان،حضور،اسلام ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن دهشیری در خطبه‌های نمازجمعه اردستان اظهار کرد: ایمان و عمل صالح انسان را در ردیف نیکوکاران و پرهیزگاران قرار می‌دهد، کفر انسان باعث جهنمی شدن او می‌شود اما برای بهشتی شدن علاوه بر ایمان، عمل صالح نیز نیاز است.
وی با اشاره به دهه فجر و ۲۲ بهمن، فزود: با اعلام حکومت نظامی در ۲۱ بهمن در ساعت ۴ بعداز ظهر تا صبح فردا که قرار بود توطئه شکل گیرد، چندین مکان بمباران شود و انقلاب به ثمر نرسد اما با هوشیاری امام مردم به خیابان‌ها ریختند و در سراسر کشور شعارها اوج گرفت که روز ۲۲ بهمن انقلاب اسلامی با درهم شکستن نظام ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی استقرار پیدا کرد.
امام‌جمعه اردستان خاطرنشان کرد: یاد و نام شهدا و به ویژه شهدای انقلاب را گرامی می‌داریم که به برکت خون این شهدا انقلاب برپا شده است.
دهشیری تصریح کرد: سه عامل مهم در پیروزی انقلاب مؤثر بود که یکی ایمان به خدا، رهبری هوشمندانه امام و حضور مردم در صحنه است، اظهارنظرهای متفکران سیاسی مخالف و موافق در این زمینه متفاوت است، این متفکران از به صحنه آوردن جوانان و مردم توسط امام در تعجب بودند.
وی بیان کرد: امام راحل با سلاح ایمان وارد میدان شد و توانست عظمت را بیافریند، ۲۲ بهمن باید در طول زندگی سرمشق باشد و نسل‌های آینده باید این روز غلبه ایمان بر کفر و اسلام بر طاغوت را حفظ کنند.
امام‌جمعه اردستان خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ما یک انقلاب بی‌نظیر بود و بزرگداشت آن نیز بی‌نظیر است برای انقلاب اسلامی ایران ۴۶ سال است که مردم آن را گرامی می‌دارند و امسال نیز مردم علی‌رغم همه گلایه‌ها و کم‌کاری‌های برخی مسئولان، حضور پرشور خواهند داشت.
دهشیری با اشاره به ولادت حضرت علی اکبر در ۱۱ شعبان، گفت: روز ولادت حضرت علی اکبر (ع) روز جوان نامیده شده تا با الگوگیری از وی ادب، معرفت دین‌داری و افتخارآفرینی را از ایشان یاد گیرند.
وی یادآور شد: همزمان با دهه فجر، پروژه‌هایی در شهرستان اردستان با حضور مسؤولان شهرستان و معاون امنیتی استانداری اصفهان افتتاح شد که تعداد ۱۳۸ پروژه با اعتبار قابل توجه بود اما این موارد کافی نبوده و نیاز است به این شهرستان بیشتر توجه شود.