خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردمی بودن اصل مهم انقلاب و نظام جمهوری اسلامی است

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 19 بهمن 1403 - 16:30
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان با بیان اینکه مردم در شکل گیری و پیروزی انقلاب اسلامی نقش اساسی داشتند، گفت: مردمی بودن اصل مهم انقلاب و نظام جمهوری اسلامی است.
كشور،انقلاب،ايران،صادقي،زنجان،غرب،جمله،اسلامي،سرسپردگي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، علی صادقی در سخنرانی پیش از خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر زنجان با بیان اینکه انقلاب شکوهمند اسلامی دارای ویژگی‌ها و خصوصیات زیادی است، افزود: یکی از علت‌های اساسی پیروزی انقلاب اسلامی رهبری بی‌نظیر امام خمینی (ره) بود.
وی با بیان اینکه از جمله ناکارآمدی‌های رژیم پهلوی سرسپردگی به مستکبران جهان از جمله آمریکا بود،افزود: در آن دوران، کشور وابسته به غرب بود و برای کشور و آینده آن بیگانگان تصمیم گیری می کردند و حتی شاه بدون کسب تکلیف از اربابان خود آب نمی‌خورد و کشور به صورت کامل در اختیار غرب بود.
صادقی گفت: تمام قدرت‌ ایران بر پایه ابرقدرت‌های جهان بود و آنان فقط به منافع شخصی خود و اقوام خود فکر می‌کردند و مردم از بسیار جهت محروم بودند و اوضاع نامناسبی در کشور حاکم بود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان گفت: قرارداد کاپیتولاسیون از جمله اقدامات در مسیر سرسپردگی رژیم ستمشاهی بود که هرگونه حق اعتراض به آمریکا را در کشور سلب می کرد، از این رو غربی‌ها و آمریکایی ها عزت و اقتدار کشور را زیر پا گذاشته بودند.
صادقی افزود: ملت ایران دارای بزرگترین ذخایر نفتی و میزان صادرات نفت ایران روزانه 6 و نیم میلیون بشکه در روز بود ولی ملت ایران از درآمد آن بی‌بهره بودند.
وی با بیان اینکه در زمان پهلوی جمعیت ایران یک سوم جمعیت اکنون بود و با میزان صادرات نفت می بایست مردم از رفاه بیشتری برخوردار می بودند ولی به دلیل دخالت‌های غرب این امر تحقق پیدا نمی‌کرد، افزود: با تحقق انقلاب اسلامی عرصه‌های مختلف برای فعالیت‌های بسیاری در کشور باز شد که همگی به لطف و برکت انقلاب بود.
صادقی با بیان اینکه پیروزی انقلاب دستاوردهای زیادی برای کشور به وجود آورد، گفت: امیدواریم با حضور اقشار مختلف مردم، راهپیمایی پر شوری را در 22 بهمن امسال داشته باشیم.
انتهای پیام/