خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هدفگذاری ۵ میلیون تن ترانزیت در سال ۱۴۰۴

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 19 بهمن 1403 - 16:58
مدیر عامل راه‌آهن گفت: بخش بازرگانی راه آهن در تلاش است تا حدنصاب ۵ میلیون تن ترانزیت را طی سال ۱۴۰۴ بدست آورد.
ريلي،ترانزيت،تاكيد،اشاره،توسعه

مدیرعامل راه آهن با اشاره به افزایش مذاکرات و بهبود دیپلماسی ریلی در دولت چهاردهم، گفت که با استفاده از موقعیت ویژه جغرافیایی ایران و ورود وزارت خارجه به مذاکرات ریلی، به توسعه خطوط ریلی با کشور‌های همسایه امیدواریم.
ذاکری با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری به اهمیت جایگاه ویژه جغرافیایی ایران و کریدور‌های عبوری از کشورمان، تاکید کرد که حجم ترانزیت ریلی ایران باید به واسطه این موقعیت ویژه افزایش یابد.
ذاکری ضمن تاکید بر اهمیت ترانزیت ریل پایه در کشور، عدم توسعه ترانزیت و حمل و نقل ریلی را به ضرر مصرف سوخت کشور دانست و گفت که بخش بازرگانی راه آهن در تلاش است تا حدنصاب ۵ میلیون تن ترانزیت را طی سال ۱۴۰۴ بدست آورد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به لزوم توسعه همکاری‌های ریلی با کشور‌های همسایه، برگزاری جلسات مدیران ریلی در مناطق مرزی کشور را مفید دانست.
منبع: راه‌آهن